Allemaal in Quiltnieuws

Portret, mysterie en nog meer

Morgen gaat Quiltnieuws 158 naar de drukker en dan ontvang je het exemplaar in december. Wat staat erin?
Zoveel pagina’s foto’s van de Algemene Tentoonstelling van Quilts van afgelopen augustus. Ze staan allemaal al op onze pagina in YouTube: klik hier
Ook een portret van een quilter die een speciale positie inneemt tussen alle andere. Zij maakt alleen hele speciale textiele werken. En onlangs heeft ze zelf ook hier een blog geplaatst.

 

Mysterie 2023

Het laatste deel van de mysterie van 2023, gemaakt door Gemma Versluys en Marjolein den Oudsten. Hoe gaan alle stukjes in elkaar passen en hoe ziet het er dan uit? Misschien heb je al eens geprobeerd om het in elkaar te laten passen, maar er komen nog wat stukjes bij. Nog even wachten dus.

 


Wat nog meer?

Een interview met een internationale quilter, Project Q van Gerda de Jong met een mooi tasje of etuitje.
Lia Meiborg heeft weer een artikel geschreven waar ik écht om moest lachen, jij hopelijk ook!
Gert van Raalten legt uit hoe hij een moderne quilt heeft gemaakt, zodanig dat jij deze ook kan maken. De tentoonstelling van de Lingelappers is geopend door en in ons ledenblad in beeld gebracht door dezelfde Gert van Raalten.
Alweer vijf jaar bestaan de Moderne Mockingbirds en de redactieleden hebben weer een eenvoudig cadeautje bedacht in verschillende uitvoeringen. Ook een tentoonstellingsagenda staat erin. Kijk altijd voor de meest recente versie op onze website: klik hier.

Nog een maandje en dan ligt het in de bus of op de mat!

 

Marjolein den Oudsten

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *