Een goed begin van een feestelijk jaar

Overladen met positiviteit

Voor dit feestelijke jaar bedenk je iets en dan moet het ook nog goed uitpakken. Vooral met cadeautjes 😄 We denken dat dit is gelukt, wat een positieve  reacties hebben we gekregen na het versturen van het cadeau en de online Steekproeverij cursus! Kaarten, mailtjes en zelfs telefoontjes van blije ontvangers. Als dat geen goed begin van het jubileumjaar is dan weten we het niet meer. En we hebben nog veel meer in petto.

Enthousiaste leden

Met foto’s op de sociale media en per mail reageerden de ontvangers van het cadeau blij verrast! De verzending ging in batches omdat je niet in een keer alle 8000 enveloppen klaar kon hebben. Maar uiteindelijk hebben alle leden hun cadeau ontvangen, ook onze buitenlandse leden. En verschillende foto’s laten zien dat het bakje direct in gebruik is genomen!

 

Steekproeverij

Eens moet de eerste keer zijn en dat dat dan zo goed uitpakt is alleen maar fijn. We hebben wat hobbels moeten nemen en we waren best een beetje zenuwachtig. Maar dat de online cursus Steekproeverij zo’n daverend succes zou worden hadden we niet durven hopen. Ruim 1100 enthousiaste deelnemers hebben in meer of mindere mate meegedaan met de online cursus die gegeven werd door Cherilyn Martin. In de Facebook groep liep het aantal leden snel op tot 900. Uit de vele enthousiaste reacties hebben we een paar hieronder gezet. En kunnen we de conclusie trekken dat dit smaakt naar meer? Suggesties zijn altijd welkom!

“Hartelijk dank aan Cherilyn Martin en het Quiltersgilde die deze fantastische gratis online workshop hebben gerealiseerd. Ik heb er erg van genoten en veel van geleerd. Het was niet makkelijk en er zaten heel wat uurtjes in om tot dit eindresultaat te komen.
Ik ben heel blij met het resultaat en voel me erg gestimuleerd om meer met deze opgedane kennis te gaan doen.”
Tonny Nichol

 

“Eerste steekproef. Op papier saai maar uitwerking bevalt me wel.” Hilly Versluis

 

Zelfs in het buitenland werd meegedaan. Frederika woont al 14 jaar in Noorwegen.
“Ik naai veelal dingen voor de verkoop. Maar wil graag wat meer andere technieken leren. Vandaar dat ik me hier ook bij aangemeld had. Het is superleuk om te doen. Blij dat ik mee mocht doen. Het verfwerk met complementaire kleuren af. Superleuk om te doen. Ik heb gekozen voor paars en geel. Nu kijken hoe het uitgewerkt kan worden op stof.”
Frederika Kamphuis

 

Op weg naar de live bijeenkomst in Nijkerk

We blijven alle deelnemers van de Steekproeverij informatie sturen via de mail over het vervolg traject. En we hopen natuurlijk dat er mooie werkstukken geshowd gaan worden tijdens live bijeenkomst met Cherilyn Martin op de Algemene Tentoonstelling eind augustus. Op zaterdag 26 augustus is Cherilyn aanwezig in Hart van Holland in Nijkerk. En verder is er zo veel te zien dat één dagje Algemene Tentoonstelling waarschijnlijk niet genoeg is….
Kijk bij oproepen op de website voor alle actuele informatie over de Steekproeverij.

 

Nieuwe leden record in  januari

Wie weet heeft door al die positiviteit onze ledenadministratie het ook zo druk. Ineke loopt met een winkelwagen karretje vol met ledendozen naar het verzendpunt van post.nl.

Wil je Ineke nog meer werk bezorgen? Word dan ook lid. Hier lees je alles over onze ledenwerfactie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *