Algemene Ledenvergadering digitaal

De gebruikelijke kost, maar dan anders

De Algemene Ledenvergadering vindt elk jaar eind april in Nijkerk plaats. Met een lekker taartje bij de koffie, bijkletsen met bekenden, vergaderen, lunch met kroketje en een interessant middagprogramma. Van dit alles is door jullie-weten-wel-wat helaas geen sprake in de afgelopen twee jaar. Vorig jaar werd de ALV uitgesteld tot september en konden we met maximaal 50 personen fysiek bij elkaar komen in de Schakel in Nijkerk. Dit jaar zat dat er niet in en hebben we gisteren een ZOOM ALV gehouden. Zonder kroket, taart en wat nog het belangrijkste is zonder elkaar in levende lijven te ontmoeten. Maar wel hebben we onze hoop gevestigd op 2022, dan moet het toch weer gaan lukken!

 

 

We hebben wat afgezoomd het afgelopen jaar

Deze opmerking is wel tekenend voor de afgelopen tijd. Zonder ZOOM zouden we niet zo makkelijk hebben kunnen vergaderen en dat is wel nodig om de vereniging draaiend te houden. Dus ook deze ochtend waren we met al de leden die zich hadden aangemeld voor de ALV en het bestuur ‘aanwezig’ op het beeldscherm. We worden er langzamerhand erg handig in! Via share screen heeft Inge Schoonderwoerd een aantal resultaten van de vragenlijst getoond. En zelfs de vragen over de benoeming van de nieuwe bestuursleden kon digitaal via een poll. Het zal jullie niet verbazen dat 100% van de aanwezigen ermee instemden dat Henriëtte Balten en Sylvia Jansen in het bestuur komen. Ze zijn met digitaal applaus welkom geheten.

Digitaal applaus en bosje bloemen

Wel is het jammer dat je niet meteen een gezellig bosje bloemen kunt overhandigen aan de kascommissie en de bestuursleden die afscheid nemen. Die ontvangen de bloemen thuis. En dat applaus via ZOOM klinkt toch niet hetzelfde als het daverende applaus in de Schakel in Nijkerk. Maar alles is niet minder welgemeend. Dank voor jullie inzet voor het Quiltersgilde Lies Havinga, Liesbeth Wessels, Hilly Versluis en Fem Brouwer!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *