Pensioen

Mijn periode als bestuurslid is voorbij

Toen ik eind 2011 een vacature las in Quiltnieuws voor een bestuurslid PR dacht ik dat lijkt me wel wat. In eerste instantie was de vacature al vervuld, maar op de ALV in april 2012 bleek dat er toch weer iemand nodig was. Dus in mei 2012 was de start van mijn bestuurlijke loopbaan bij het Quiltersgilde. Eerst als aspirant en op de Algemene Ledenvergadering in 2013 ben ik toegetreden tot het bestuur. De hele periode van elf jaar heb ik met heel veel plezier meegewerkt aan de zichtbaarheid en bekendheid van onze vereniging. En nu ga ik met pensioen.

Er is enorm veel verandert in de jaren dat ik in het bestuur zat. Mijn voorgangster stuurde per post nog persberichten rond. Tegenwoordig gaat alles digitaal en de sociale media maken het mogelijk om reclame te maken voor activiteiten en de vereniging. Bloggen, een goed werkende website, nieuwsbrieven zorgen ervoor dat het Quiltersgilde digitaal goed aanwezig is. Daarnaast is natuurlijk ons mooie Quiltnieuws onmisbaar voor een goede communicatie met de leden.

Ik heb met heel veel plezier gewerkt aan de digitale stappen die we samen gezet hebben. Trots op alle hordes die we met z’n allen genomen hebben. Genoten van het samenzijn en de kameraadschap tijdens de Algemene Tentoonstellingen. Veel gelachen en vrienden voor het leven gemaakt.

 

Na pensioen dreigt het zwarte gat

Door nog een aantal klussen te doen ben ik niet zo bang dat ik in het beruchte zwarte gat zal vallen. Wel raar dat de inbox leger blijft en dat ik niet meer in de bestuursApp-groep zit. Nu eerst maar eens lekker met de caravan weg, afkicken. Breiwerkje (geen quiltwerkje!) en leesvoer mee en hopelijk wordt het een beetje warmer de komende weken in het zuiden van Frankrijk.

Vaste blogger op de vrijdagen

Omdat ik weet hoe lastig het elke keer is om het schema van blogs te vullen, heb ik aangegeven om bij de vaste bloggers op de vrijdag ingedeeld te willen worden. Een verhaaltje elke 6 – 8 weken moet wel lukken. Hierdoor blijf ik toch nog een beetje verbonden met het clubje en dat voelt fijn.

Dus dit is mijn eerste bericht als vaste vrijdag blogger. En er zullen nog veel verhaaltjes volgen!

 

Rose-Anne de Haan

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *