Winkel Woensdag: Quiltshop Vlijtig Liesje

De  Country Quiltshop van midden Nederland

Quiltshop Vlijtig Liesje is een gezellige romantische quiltwinkel, gelegen midden in de natuur in het dorpje Tienhoven bij Maarssen /Utrecht Noord.

Je kunt bij ons gemakkelijk parkeren op eigen terrein en genieten van de grote tuin, waar de houten winkel in staat.

Al jaren zijn wij het vertrouwde adres voor de mooiste quiltstoffen van bekende merken als Moda, Stof, Makower, Maywood, Kaffe Fasset en vele anderen.

Het assortiment bevat romantische en reproductie quiltstoffen maar tegenwoordig hebben we ook kinderstoffen, fellere kleuren stoffen, Dutch Heritage en batiks.

Ook hebben we alle benodigdheden zoals potloden, linialen, garen en veel meer. Mooie boeken en tijdschriften zijn er ook volop.

 

Bijzondere activiteiten voor quilters

Wij zijn niet alleen quiltwinkel maar organiseren ook bijzondere dingen voor quilters:

-De Quiltrondvaart op de Linge vanuit Leerdam 2x per jaar. We hopen nu iedereen gevaccineerd is op 1 oktober weer met elkaar zo’n gezellige vaartocht te gaan maken en je kunt boeken via onze webshop.

 

 

-De Landgoed Quiltdagen, een dag quilten bij een echt landgoed of kasteel. Dat gaan we in het voorjaar 2022 weer voortzetten. Dit doe ik samen met Marijke Tabak van Atelier Hartendief, mijn Quiltzus.

 

 

Thuiscursus

In Corona tijd hebben Marijke en ik de leerzame thuiscursus Patchwork en Quilten op de markt gebracht. Een prachtige map met kwartaalafleveringen waar tekens lesmateriaal en een workshoppakket bij zit. Ideaal voor wie patchwork en quilten wil leren en voor de gevorderden een mooi naslagwerk. Wat een succes is het! Er doen al meer dan 600 quilters mee aan dit gezellige project. Meedoen kan nog steeds hoor!

 

Social media

Ook vind je regelmatig berichtjes van ons op Facebook en op Instagram. We hebben op Facebook nog een extra groep: Love & Hope Sampler QAL, waarbij je elke maand van ons gratis patronen krijgt van een bijzondere samplerquilt. Je hoeft je alleen als lid in die groep aan te melden en alle informatie kun je volgen. Voor deze quilt hebben we mooie stofpakketten samengesteld waar je zo mee aan de slag kunt.

Openingstijden

De openingstijden van de Quiltwinkel in Tienhoven zijn:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30-13.00 uur en elke 2e zaterdag van de maand de hele dag open van 9.30-16.00 uur.

Kom je van ver dan hebben we een kopje koffie of thee voor je en er is een toilet. Parkeren is gratis.

De webshop is 24/7 open en vind je op: www.quiltshopvlijtigliesje.nl

 

Je bent van harte welkom! Graag tot ziens

 

Hartelijke groet van Hanneke Kwakkenbos & team.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *