Meet&Greet traditioneel, een super dag

100% geslaagd

Afgelopen zaterdag 10 september was het zo ver. In de Schakel in Nijkerk vond de eerste Meet&Greet traditioneel plaats. Ruim 50 dames en 2 heren kwamen vanuit het hele land om deze dag met elkaar te beleven. En het enthousiasme spatte ervan af! Het was zo fijn om elkaar weer te zien en bij te kunnen kletsen.

Direct na binnenkomst moesten er stofjes voor de workshop uitgezocht worden en natuurlijk was er koffie met wat lekkers.

 

Leerzaam

De trunkshow van Elly Prins was heel leerzaam. “Je komt met een hoofd boordevol ideeën naar buiten” zei een van de deelnemers. Naast de verhalen over de diverse quilts vertelde Elly ook over tussenvullingen, garens en quiltpatronen.

Bij de workshop van Heleen Pinkster was het heeeeel stil. Iedereen was geconcentreerd bezig met het uitwerken en begrijpen van het 3-D patroon. Bij sommigen viel het kwartje eerder dan bij anderen, maar Heleen nam de tijd om iedereen duidelijke uitleg te geven. Petje af voor Heleen!

En zou het niet leuk zijn om een aantal miniatuurquiltjes met dit patroon in de Broodfabriek te zien volgend jaar april? De Tentoonstelling miniatuurquilts wordt daar gehouden van 13 tot 15 april 2023.

Er werd gewinkeld bij Elly Prins, genoten van de voortreffelijk verzorgde lunch door de Schakel. De meeste deelnemers zien we volgende keer wel terug denken we. En van 1 dame weten we zeker dat ze dan een kussen meeneemt, dan hoeft ze niet meer op een toren van 3 stoelen te zitten……

 

Het was genieten

Yvonne van der Sluijs en ik hebben genoten van alle blije gezichten. We hebben met plezier deze dag georganiseerd. Het deed ons goed te zien hoe er genoten werd van het samenzijn. Dank jullie wel voor jullie komst.

Heel veel dank ook aan Elly Prins en Heleen Pinkster. We zien elkaar weer eind oktober.

Mededeling

We vragen iedereen om zich niet meer op te geven voor 29 oktober. Deze dag is nagenoeg volgeboekt.

Als je vragen hebt over beschikbare plaatsen of wachtlijst stuur dan een mail naar yvonne.vandersluijs@quiltersgilde.nl

 

Yvonne van der Sluijs en Rose-Anne de Haan

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *