Handwerkbeurs Zwolle: hoe druk het was en gezellig

Handwerkbeurs Zwolle: hoe druk het was en gezellig

17 februari 2020

Zoals altijd is de Handwerkbeurs Zwolle een evenement waar we met z’n allen naar uitkijken. De eerste beurs in het nieuwe jaar biedt voor iedereen die van handwerken houdt wel iets nieuws. Hier lees je meer over de Handwerkbeurs

onze stand

 

Het Quiltersgilde is elk jaar met veel plezier aanwezig op de Handwerkbeurs Zwolle. Voor ons is het een prachtige gelegenheid om leden te spreken, onze adverteerders bij te praten en nieuwe leden te werven. Dit jaar hebben we 30 nieuwe leden mogen verwelkomen.

Gevulde tassen hangen klaar voor de nieuwe leden

We hopen dat de nieuwe leden gaan genieten van alle voordelen die het lidmaatschap hen biedt. We vinden het fijn dat ook bestaande leden zich komen melden bij ons tijdens zo’n beurs. Sommigen hebben vragen over het lidmaatschap of maken gewoon een praatje, anderen komen ons complimenten geven over ons verenigingsblad Quiltnieuws. Soms klinkt er ook kritiek op bepaalde zaken binnen onze vereniging en dat nemen we zeer serieus. Dank aan iedereen die bij ons langs is gekomen, we vonden dat heel gezellig.

De kaarten worden goed verkocht

De standhouders van de 36ste Algemene Tentoonstelling

De standhouders van de 36ste Algemene Tentoonstelling in Nijkerk die aanwezig waren in Zwolle hebben we een stapel flyers gegeven om reclame te maken voor ons. We willen natuurlijk veel bezoekers straks in augustus! We gaan de komende tijd op regiodagen, de ALV en beurzen meer flyers uitdelen. Stuur een mail als je graag reclame voor ons wilt maken door het verspreiden van flyers.

quilt Marja Vocht (geïnspireerd door een schilderij van Ako Wilson)

Zo veel bezoekers als in Zwolle gaan we niet halen denk ik. Het was er vooral zaterdag erg druk! Maar we hopen dat er veel quilters in augustus naar Nijkerk zullen komen. Lees hier meer over de tentoonstelling.

Het was een drukke en gezellige beurs, op naar het volgende evenement!!

Rose-Anne de Haan


Comments

comments

X