De laatste vleugels voor het Textiel Festival 2020

Vrijdag 31 januari was formeel de laatste dag dat de post nog enveloppen met vleugels kon komen brengen. Wat is er nog hard gewerkt de laatste weken. Eerder bracht ik al tegen de 500 vleugels naar Fleur van den Berg en nu komen daar nog 157 vleugels bij. De variëteit is enorm net als de verpakkingen. De een stuurt een vleugel in karton en een plastic mapje er nog extra omheen of doet ze per vleugel apart in een mooi zakje, de ander propt 5 vleugels in een envelop en stuurt ze zo op. Allemaal is het goed aangekomen en stofvrij opgeborgen in een grote plastic bak totdat Fleur ermee aan de gang kan.

Lieve woorden

Soms was er een mooie kaart bij of een briefje met hele lieve woorden. Zowel met succeswensen voor Fleur als bedankjes voor de medewerkers van het Quiltersgilde voor alle moeite. Onzerzijds bedanken wij allen die ons een of meer vleugels gestuurd hebben voor alle lieve en bemoedigende woorden en wij zijn even benieuwd als iedereen hoe het uiteindelijke werk eruit komt te zien. Het is nog even wachten maar voor je het weet is het er, het Textielfestival in Leiden van 13 tot en met 16 mei. Niet alleen de vleugels gaan naar Fleur ook alle brieven, kaarten, kattenbelletjes en foto’s die de vleugels vergezelden. Wellicht gaat ze daar ook nog iets mee doen. We’ll see! Ze krijgt in ieder geval een mooie indruk van de betrokkenheid en samenwerking binnen het Quiltersgilde. Hoewel we ook een paar vleugels kregen van mensen die de website lezen maar [nog] geen lid zijn. Wie weet komt dat nog, ze zijn van harte welkom.

Laatste mogelijkheid om kaarten en vleugels in te leveren

Binnenkort is het Quiltersgilde aanwezig op de Handwerkbeurs in Zwolle [13 tot en met 16 februari]. Mocht je nog een vleugel hebben gemaakt of een kaart met een van de thema’s [denkend aan thuis, over grenzen of op reis] dan kan je die daar nog inleveren.

Ik zal het contact met de postbode missen. Geen grote enveloppen meer in de bus en geen praatje over waar dat toch allemaal voor is. Maar zoals dat gaat, er komt vast wel weer iets anders voor terug.

Tot ziens in Zwolle of Leiden!

Inge van Koningsveld

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *