Shoppen tijdens de Algemene Tentoonstelling 2

Wij presenteren de volgende 6 winkels

Afgelopen maandag hebben we de eerste 6 winkels aan je voorgesteld die aanwezig zullen zijn op de Algemene Tentoonstelling in Nijkerk.

Lees hier blogbericht.

De volgende zes winkels waar je kunt gaan shoppen tijdens de Algemene Tentoonstelling presenteren zich deze week aan jullie. Als je iets nodig hebt vraag of de desbetreffende winkel het voor je mee kan nemen. Ze doen dat graag voor je!

 

Quiltboutique

Quiltboutique is gespecialiseerd in de stoffen en artikelen van Tula Pink.

Tula Pink is een designer uit de USA en haar stoffen hebben heldere kleuren met de meest uiteenlopende tekeningen. Naast al die kleurenpracht heeft Tula een serie in effen stoffen (Mythicals en Unicorn Poop) en zwart-wit collectie (Linework). Natuurlijk hebben wij ook alles rondom Tula Pink: haar boeken, Hardware (zoals scharen) garen-sets van Aurifil Tula Pink. EPP sets van Paper Pieces, zoals de Queen of diamonds en Tula Nova. Webbing en lint van Renaissance Ribbons Tula Pink en veel By Annie patronen en Hardware/soft & stable.

Kortom: zoek je Tula Pink, dan ben je bij Quiltboutique aan de juiste stand.

Dorien Schaap

 

       

Quiltshop Vlijtig Liesje

Quiltshop Vlijtig Liesje uit Tienhoven bij Utrecht, heeft al 20 jaar mooie quiltstoffen, zowel traditioneel als modern van bekende merken.

Daarnaast zijn er quiltbenodigdheden, garens, boeken, patronen en quiltpakketten en Blok van de Maand quilts. Hanneke Kwakkenbos, de eigenaresse, is ook de helft van de ‘Quiltzusjes’, een samenwerking met Marijke van Atelier Hartendief. De quiltzusjes hebben een handige thuiscursus met workshop-boxen ontwikkeld die door veel quilters in Nederland en België gevolgd wordt.

Ook organiseert Quiltshop Vlijtig Liesje leuke dagjes uit voor quilters zoals 2x per jaar de Quiltrondvaart vanuit Leerdam en de Landgoed Quiltdagen met de Quiltzusjes. Daarnaast is er ook nog een grote online webshop, die het hele jaar geopend is.

Kom gezellig langs in de stand tijdens de ATT en profiteer van leuke beursaanbiedingen!

Quiltshop Vlijtig Liesje  Looydijk 83612 BG Tienhoven

www.quiltshopvlijtigliesje.nl

Hanneke Kwakkenbos

 

 

       

IkorniQuilt

Sinds 2010 zijn wij bekend als Marianne en René van (de webwinkel) IkorniQuilt.

Wij verkopen onze eigen patronen in de vorm van een kit of als los patroon.

Een paar jaar geleden zijn we gestart met het digitaliseren van onze patronen zodat ze ook voor “quilters all over the world”makkelijk te downloaden zijn.

Een van onze bekendste kits is “mon petit Atelier” een borduur/quilt schootkussen met allerlei handigheidjes.

Graag verwelkomen we jullie op onze stand tijdens de jubileumexpositie van het Quiltersgilde.

Happy stitching

Marianne en Rene Dubbeld

 

           

Hobby-Time

Hobby-Time is al 30 jaar een gezellige quilt, hobby en Handwerkwinkel in Zeewolde. Zeewolde – Nijkerk ligt dicht bij elkaar.

Wij verheugen ons, om aanwezig te zijn, met een stand, op de algemene tentoonstelling in Nijkerk van het Quiltersgilde. Wij staan er met onze fleurige quiltstoffen, handwerkpakketjes, dress it up knoopjes, quiltmaterialen en natuurlijk onze handige quiltstempels.

Tevens hebben wij weer leuke beurs aanbiedingen. Wij hopen jullie te zien. Tot gauw!

Hartelijke groet, 

Agnes van Soelen-van Keeken 

 

 

       

Elly Prins Machine Quilting

Elly Prins Machine Quilting is sinds 23 jaar een quiltbedrijf gespecialiseerd in het doorquilten van uw patchwork en wij zijn één van de grootste quiltwinkels van Nederland. Wij hebben een uitgebreid aanbod quiltaccessoires, garens, tussenvullingen en uiteraard stoffen.

Wij staan met onze winkel op de Algemene tentoonstelling van het Quiltersgilde met veel van onze artikelen maar kunnen uiteraard niet alles meenemen. Als u iets wilt hebben geef uw bestelling van tevoren aan ons door, wij nemen het graag voor u mee!

We hebben in onze winkel in Zoetermeer ruim 3000 stoffen en zijn bekend om ons groot assortiment tussenvullingen en dubbelbrede stoffen (275 cm breed). Deze kunt u ook allemaal vinden in onze uitgebreide webshop. U kunt bij ons op de tentoonstelling uw patchwork inleveren die wij machinaal voor u doorquilten in ons atelier. Ook geven wij diverse workshops om uw quiltervaring te verrijken maar ook voor beginners zijn er leuke cursussen.

Kijk vooraf eens op onze website www.machinequilting.nl en verwonder u!

Elly Prins en haar team

 

   

Funnybutton

Funnybutton is een webshop vol met leuke knopen en patronen, ook stoffen en garen ontbreken niet in het assortiment.

Op het jubileumfeest van het Quiltersgilde in Nijkerk hoop ik u te mogen begroeten.

* funnybutton.nl * +31 (0) 62000 1941

Corrina Kleter

 

Meer winkels

Volgende week maandag presenteren we de laatste  7 winkels aan jullie.

Voor alle informatie over de Algemene Tentoonstelling ga naar onze agenda

 

Rose-Anne de Haan

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *