Algemene Tentoonstelling en meer

Een dag is veel te kort

Wat is er hard gewerkt de afgelopen 2 dagen om alle quilts op te hangen en de infostand in te richten. Maar er is ook geweldig veel te zien deze keer. De thema quilts ‘Langs de Lijn’ van de Algemene Tentoonstelling, de Orient Express van SAQA, het vleugelbeeld van Fleur van de Berg. En verder EQA ‘Treads without borders’ en natuurlijk niet te vergeten de inzendingen van de artquilt wedstrijd! De jury heeft gisteren na rijp beraad de 3 prijswinnaars uitgekozen. Zo, wat een moeilijke taak is dat! Petje af voor Rita Dijkstra, Harm Harmsen en Marian Ruitenberg.

Maar alles liep op rolletjes dankzij de goede voorbereiding van de tentoonstellingscommissie: Jannie de Breuk, Dyonne van de Watering, Gerda Hoogland en Ineke Scheepbouwer. Zij hebben met z’n vieren deze Algemene Tentoonstelling vormgegeven.

Hieronder een indruk van de opbouw van de tentoonstellingen. Er is zo veel te zien dat je bijna 2 dagen moet uittrekken om alles goed te bekijken.

Kom je ook?

Geen strandweer de komende dagen

De weersvoorspellingen geven veel regen en wind aan de komende dagen. Dan kun je toch beter binnen lopen en prachtige textiele werkstukken  bewonderen? Zoals gezegd: er is veel te zien en te doen. En natuurlijk kunnen we weer lekker snuffelen bij de quiltwinkels die er staan!

We zien je graag op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 april!

openingstijden

Online tickets kopen

Lezen wat er allemaal te zien is: dit en  dit 

Lezen wat er allemaal te doen is

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *