Tentoonstelling van Miniatuurquilts en meer

Een lekker maatje

Voor de Tentoonstelling van Miniatuurquilts zijn al een aantal aanmeldingen binnen. Maar de ervaring leert dat de grote hoos pas op gang komt een paar weken voordat de aanmelding sluit. Het is ook zo’n lekker maatje! Ook voor de traditionele quilter die alles met de hand doet is het een werk waar je geen heel jaar voor nodig hebt. En er zijn echte fans van het kleinere formaat. Die sturen trouw elk jaar een quiltje in. Het thema is dit jaar ‘Een Streepje Robijn’ . Dat heeft natuurlijk alles te maken met ons 40-jarig (robijnen) jubileum.

Tot nu toe staat de stand op 19, maar dat is dus nog maar het begin. Ben jij al bezig met je miniatuurquilt? Hoe je je quiltje moet insturen lees je hier. En we zien je natuurlijk graag in de Broodfabriek tijdens de Patchwork en Quiltdagen als al jullie mooie miniatuurquiltjes daar hangen!

Jubileum

Er vinden allerlei extra activiteiten plaats in dit feestelijke jaar. Volgende week al begint het online evenement van ‘de Steekproeverij’. In het blogbericht van Inge van Koningsveld staat een voorlopige opsomming van al deze activiteiten. En daarin sprak ze ook al van een cadeautje dat naar alle leden opgestuurd gaat worden. De enveloppen worden nu klaar gemaakt voor verzending. Alle dozen met cadeautjes zijn (gelukkig) opgehaald in Nijkerk. Ze stonden toch een beetje in de weg daar…..

 

Enquête regiodagen

Bij een jubileum hoort terugkijken naar wat is geweest maar ook plannen maken voor de toekomst. Met die gedachte willen we je vragen een enquête over de regiodagen in te vullen.

Na Corona blijkt het voor verschillende regio’s moeilijk om weer op te starten en voldoende deelnemers te krijgen. Ook hebben enkele regiovertegenwoordigers aangegeven te willen stoppen. Gelukkig zijn er ook weer leden gevonden die deze taak op zich willen nemen.

Het bestuur krijgt graag inzicht in wat onze leden willen als het gaat om het bezoeken van regiodagen en/of Meet en Greet bijeenkomsten.

Je mening telt, dus we hopen dat je maximaal 10 minuten vrij kunt maken om de vragen te beantwoorden.

Ook als je nooit naar een regiodag of Meet en Greet gaat is je mening van belang en vragen we je de enquête in te vullen.

De vragenlijst vind je hier:  link vragenlijst

 

Alvast dank voor je tijd en tot ziens op een van de vele activiteiten tijdens dit feestelijke jubileumjaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *