Regio vergadering maar dan anders

Wat was het leuk om elkaar even te zien

Elk jaar in februari komen de regiovertegenwoordigers bij elkaar  voor de regiovergaderdag om ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. Op 8 februari 2020 was dat nog het geval, maar dit jaar konden we natuurlijk niet met z’n allen gezellig naar de Schakel in Nijkerk komen. Gelukkig biedt ZOOM in tijden van corona de oplossing. Met z’n dertigen vulden we het scherm van de computers en i-pads, zelfs zo dat je niet iedereen in 1 keer kon zien. Soms liet de techniek ons een beetje in de steek, een van de deelnemers kon de camera niet werkend krijgen, maar we konden haar wel horen gelukkig. En een aantal was gewoon gezellig bij elkaar op bezoek (1 bezoeker mag) en zaten met z’n tweeën op gepaste afstand voor het scherm!

Enthousiasme

Er is veel enthousiasme binnen de groep om te kijken wat we op korte termijn kunnen gaan organiseren voor onze trouwe bezoekers van de regiodagen. Hoe en wat gaan we nu uitzoeken in kleine groepjes en dan hopen we dit voorjaar nog iets te kunnen aanbieden. Maar in welke vorm dat wordt is nog een grote vraag. En een ding is zeker, aan het enthousiasme van de regiovertegenwoordigers zal het niet liggen!

Weer normaal

We gaan ervan uit dat we volgend jaar weer gewoon zullen vergaderen met z’n allen. Inclusief een lunch en een aantrekkelijk middagprogramma. Maar wie weet houden we een aantal gewoontes wel vast. Zouden we dan zo aan ZOOM gewend zijn dat we nog steeds onze hand opsteken als we iets willen zeggen? Wie weet!

3 antwoorden
 1. leo ravensbergen zegt:

  Goedendag, al lange tijd bezit ik 2 antieke quilts. Ze moeten gerestaureerd worden en dat kan ik niet.
  Ik kan best stof uitzoeken en kopen maar niet restaureren en hoop dat iemand dat zou willen doen.
  Ik schenk dan een quilt aan de maker en houd er een voor mijzelf. Zoiets was het plan.
  Misschien weet je iemand die dat graag zou doen??
  Hoor het graag
  Vriendelijke groet,
  Leo Ravensbergen

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.