Lockdownquilt deel 2 staat klaar

Lockdownquilt

Afgelopen week ben ik begonnen met deel 1, wel in mijn eigen kleurstelling. Het is een leuk patroon en niet te moeilijk. In tegenstelling tot het originele patroon heb ik alles met vliesofix vastgeplakt. Dat zet ik dan met de machine vast (moet nog gebeuren….) Nog wel aan het zoeken naar een alternatief voor al die knoopjes die erop zouden moeten. Iemand een idee? Ik sta open voor suggesties!

Wie van jullie is er al mee begonnen? Als je foto’s wil delen stuur ze dan naar redactie@quiltersgilde.nl of plaats ze op Facebook in de QuiltersgildeBEE-groep. Ik kan iedereen aanraden om met dit gezellige werkje bezig te gaan en ben benieuwd naar jullie resultaten! En het is nog niet te laat om mee te beginnen. Je hoeft tenslotte niet alle blokken te maken als je dat niet wilt, of je maakt ze in een andere volgorde als dat jou beter bevalt.

deel 1 lockdownquilt Rose-Anne

Patroon deel 2

Het einde van de lockdown is nog niet in zicht. Gelukkig hebben we te eten, een dak boven ons hoofd en is het warm in huis. Het gezegde ‘Oost, west, thuis best’ is in deze tijd van besmettingsgevaar wel toepasselijk. De kleurige haan op de windwijzer geeft een vrolijke noot aan dit blok. Nergens beter dan thuis met een kopje thee en een quiltwerkje.

Het patroon voor deel 2 staat nu op de website. Log in met je account in het ledengedeelte en print het patroon uit. De sfeer van deze blokken past uitstekend bij deze periode in het jaar. Gezellig thuis, met een quiltwerkje bezig zijn. Wat is er fijner voor ons als fanatieke quilters? Misschien samen aan iets werken, maar dat kan nu even niet. Dus nu maar zo: een beetje samen met hetzelfde blok bezig zijn. Geeft ook een gevoel van saamhorigheid.

Succes en houd de moed erin!

Wil je nog eens lezen hoe je in moet loggen? Dat kun je hier

Rose-Anne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *