Kom je ook?

De regiodagen komen eraan

September is alweer 11 dagen oud en ondanks de zomerse temperaturen komt de herfst in zicht.

Dat betekent dat de regiodagen eraan komen. Dit najaar in 12 regio’s.

Gezellige bijeenkomsten waarvoor de betreffende regiovertegenwoordigers weer hard aan het werk zijn om een leuke dag te organiseren.

Een Show and Tell is een vast onderdeel, maar ook een kleine workshop en een lezing of andere informatieve activiteit staan steevast op het programma. Ook is er altijd een quiltwinkel aanwezig.

 

 

Hoeveel deelnemers komen er?

Het is voor de regiovertegenwoordigers belangrijk dat ze weten op hoeveel deelnemers ze kunnen rekenen. Dit o.a. in verband met de aanschaf van materialen voor de workshop.

Mede hierom vragen we deelnemers zich tijdig aan te melden. Dit kan via de website www.quiltersgilde.nl/watwedoen/regiodagen

Na aanmelding is het belangrijk binnen één week te betalen. De inschrijving is pas een feit na tijdige betaling van het verschuldigde bedrag. Als er niet is betaald vervalt na een week de inschrijving.

En…alleen betalen is misschien goed bedoeld, maar niet voldoende want dan wordt het zoeken wie degene is die een bedrag heeft overgemaakt. Dus eerst aanmelden!

Nieuw is ook dat bij afzeggen geen geld meer wordt teruggegeven, dat is immers al meegenomen in de geplande uitgaven. Het workshoppakketje dat voor je is gemaakt wordt óf door iemand anders voor je meegenomen óf blijft voor je beschikbaar tot op de eerstvolgende regiodag. Dan kun je het zelf meenemen.

Als er minder dan 30 aanmeldingen zijn voor een regiodag is het niet haalbaar om een leuke dag met inhoud te organiseren en kan de dag daarom niet doorgaan. Uiteraard wordt het betaalde bedrag dan aan je geretourneerd.

De regiodagen worden in principe voor de leden van het Quiltersgilde georganiseerd. Niet-leden zijn van harte welkom om een keer een regiodag mee te maken. Voor deelname aan daarop volgende regiodagen is een lidmaatschap noodzakelijk.

Medewerkersdag 22 september

Tijdens de medewerkersdag op 22 september a.s. wordt van meerdere regiovertegenwoordigers afscheid genomen. Zij hebben aangegeven te willen stoppen met deze taak. Dat betekent dat er voor een aantal regio’s nieuwe regiovertegenwoordigers moesten worden gezocht.

Gelukkig is dat meestal ook gelukt en zijn de meeste regio’s weer voorzien van dames die de uitdaging aan willen gaan. Heel fijn!

Om verschillende redenen zijn de regio’s Zeeland en Noord-Brabant- west samengevoegd. Deze “nieuwe” regio heet voortaan Zuid-West en ook daarvoor zijn 2 enthousiaste regiovertegenwoordigers gevonden. Zij organiseren hun eerste regiodag in Goes in het voorjaar van 2024.

We zijn nog wel op zoek naar 2 regiovertegenwoordigers in Friesland en een collega voor de huidige regiovertegenwoordiger in Drenthe. Als het je aanspreekt horen we dat graag!

Tot slot wensen we alle deelnemers gezellige – en inspirerende regiodagen toe!

Marjolein van der Eijk

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *