Jubileumdagen

In 2023 bestaat het Quiltersgilde 40 jaar. Wij organiseren van april tot oktober 14 jubileumdagen verdeeld over 7 locaties waarop we met een tentoonstelling, demonstraties en korte workshops het land intrekken. We komen graag in contact met textielliefhebbers en quilters, leden en niet-leden om kennis op te doen, elkaar te ontmoeten en te inspireren. Voor iedereen zijn de dagen en activiteiten gratis te bezoeken.

Je kan even langs komen om de sfeer te proeven, de tentoonstelling te bekijken of aan te schuiven bij een make & take (een crea-hub) en lekker aan de slag te gaan. Deze activiteiten zijn op vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur doorlopend te bezoeken.

Wil je er een dagje uit van maken? Schrijf je dan in via onderstaande link voor een heerlijke High Tea (kosten 24,50 per persoon). Deze wordt geserveerd in een aparte ruimte tussen 12 en 14 uur ’s middags. Op de dagen zelf is er geen gelegenheid meer om nog in te schrijven voor de high tea. De plaatsen zijn beperkt dus zorg dat je er snel bij bent. Alle deelnemers aan de high tea ontvangen na afloop een goodiebag en een jubileum ‘speldje’ (met magneetje in plaats van een speldje).

Let op: er kan voor de high tea helaas niet meer ingeschreven worden. Alle andere activiteiten kunnen wel bezocht worden. 

Het Quiltersgilde is aanwezig met een informatiestand en een luisterend oor. Wil je jouw quiltgroep promoten, je mooiste quilt laten zien of hulp vragen bij een vastgelopen project. Het is allemaal mogelijk! Zien we jou ook in Hoogeveen, Westendorp, Bunschoten, Hoorn, Waalre, Goes of Dordrecht?

Mochten er nog vragen zijn, dan kan je altijd contact opnemen met Yvonne van der Sluis, yvonne.vandersluijs@quiltersgilde.nl. Zij kan je verder helpen.

Inschrijven (alleen voor een high tea) doe je door hieronder op de dag van je keuze te klikken en het formulier in te vullen.

Zoek hieronder de jubileumdag die je wilt bezoeken.

  • Klik op de link onder de gewenste jubileumdag en  je komt daarna in een scherm met meer informatie en een aanmeldformulier.
  • Vul het aanmeldformulier in en rond de betaling af.
  • Klik op verzenden.
  • Als dat goed gegaan is, krijg je meteen een melding op je scherm en je krijgt een kopie van de aanmelding in je mailbox. Indien je geen bevestiging krijgt per e-mail, neem dan contact op met webmaster@quiltersgilde.nl
  • Je bent alleen definitief aangemeld als het volledige bedrag is ontvangen.