Artquilten

Het Quiltersgilde wil een plek zijn waar alle quilters elkaar kunnen ontmoeten en stimuleren; waar men van elkaar kan leren.
Begin 2018 is er een oproep geweest in Quiltnieuws. Er hebben zich bijna 200 mensen aangemeld. Uit een bescheiden inventarisatie is gebleken dat deze groep vooral digitaal actief is en via internet haar kennis vergaart en deelt.

De eerste ontmoetingsdag met het thema “Buiten de Lijnen” wordt georganiseerd op 20 oktober 2018 in Nijkerk. LEES MEER

Er is een digitale Facebookgroep gestart. Het is een geheime groep. Je kunt door ons in de groep geplaatst worden als je een Facebook-account hebt. Voor deze Facebookgroep kun je jezelf aanmelden. Dit doe je door vriend te worden met Liesbeth Wessels en je op te geven via  deze melding  

Kun je niet op de eerste dag, maar wil je wel op de hoogte blijven?  Meld je aan voor de maillist. Als er iets te melden is, wordt je geïnformeerd.  Er heeft in Quiltnieuws 136 een oproep gestaan. Maar je kunt er hier alles over lezen. Lees meer.

 

SAQA

In 2017  is het Quiltersgilde een samenwerking aan gegaan met Studio Art Quilt Associates (SAQA)  en Modern Quilt Guild. Beide samenwerkingsverbanden zijn we aangegaan om onze leden de mogelijkheid te bieden informatie en inspiratie via die kanalen te ontvangen.  Wij hopen hiermee een aantal van onze leden de mogelijkheid te bieden voor verdere ontwikkeling.

Het SAQA is een internationale organisatie die informatie over Artquilting internationaal verzamelt en verspreidt.

Het voordeel voor leden van het Quiltersgilde is dat zij toegang krijgen tot een prachtig digitaal SAQA blad en toegang tot opgenomen webinars on line. Er wordt geen (hard) kopie van het blad verstuurd.
Een mooie gelegenheid om kennis te maken met SAQA , de mogelijkheden die zij biedt.

Wil je deel gaan nemen aan SAQA tentoonstellingen, dan zul je jezelf moeten aanmelden als Artist member bij SAQA.

Meer informatie is te vinden op de site van SAQA:  bijvoorbeeld prachtige portfolio’s

Pin It on Pinterest

Shares
X