Aken; Regionaaltreffen NRW van het Duitse Patchwork Gilde

Het Regionaltreffen van het Duitse Patchwork Gilde, afdeling Nordrhein-Westfalen, zal dit jaar plaatsvinden op 25.09.2021 in het Tuchwerk te Aken (http://www.tuchwerk-aachen.de/).

Deze voormalige lakenfabriek biedt tegenwoordig ruimte en onderdak aan culturele verenigingen en evenementen. In de oude fabriekshal, waar o.a. nog vele machines staan die voor de lakenproductie nodig waren, zal op deze dag de Nederlands/Duitse groep Grenzenlo(o)s hun werk tentoonstellen (http://grenzen-loos.blogspot.com/). Bovendien zal Ulla Hoppe aanwezig zijn met haar borduurwerk (http://die.drei-textil.de/).

Het Regionaltreffen zal onderdeel zijn van de Akener Kunstroute, hetgeen betekent dat ook de ateliers van de daar gevestigde textielkunstenaars/essen open zullen staan voor publiek.

Wij zouden het fijn vinden om u op deze dag bij ons te ontmoeten. De locatie is groot genoeg om aan alle hygiene en afstand voorschriften te voldoen, maar alles hangt natuurlijk af van de dan geldende lokale corona maatregelen.

Als het niet door kan gaan, dan is het de bedoeling dat we online gaan.

Alle informatie, ook over hoe u zich kunt aanmelden, vindt u hier.