Aalsmeer – Flower art museum; Tentoonstelling Flowers & Fashion

Flower Art Museum

Tentoonstelling Flowers & Fashion 15 juli t/m 10 oktober 2021

Het Flower Art Museum in Aalsmeer presenteert vanaf 15 juli de tentoonstelling Flowers & Fashion. Een zomerse groepsexpositie met werk van elf kunstenaars, onder wie zeer gerenommeerde namen. Wat de kunstenaars bindt is hun passie voor textiel en decoratie, gevoed door inspiratie uit de natuur.

Flowers & Fashion is een viering van bloemen en mode. De kunstenaars zijn geselecteerd op basis van hun kwaliteit en originaliteit. Deelnemers zijn: Sylvia Blickman, Hélène van Dorp, Agnes van Dijk, Anne van den Heuvel, Willeke Klaassen, Mali Klein, Hanny Mallekote, Ineke Otte, Kaat Stieber, Pieter Wagemans en Marijke van Welzen.

Marijke van Welzen, bekend door haar kleurrijke art2wear, presenteert nieuw werk. Door de weelderige versiering en de rijkdom aan details vormen haar mantels ware blikvangers. Wat je bijna zou vergeten is hoe technisch vaardig deze kunstzinnige kleding is gemaakt.

Het Flower Art Museum is gevestigd in een voormalige pompkelder aan Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer, tegenover de monumentale watertoren.

Het museum is open van donderdag t/m zondag, 13.00 tot 17.00 uur.

Entree is € 6, kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree en museumkaarthouders krijgen 50% korting.

Vooraf reserveren is niet noodzakelijk.

Parkeerplaats is aanwezig.

Voor meer informatie (waaronder de geldende Coronamaatregelen), zie de website: https://www.flowerartmuseum.nl