Textiel Plus Festival – online

Textiel plus festival volledig online

Over slechts een paar weken gaat het allereerste online Textiel Plus Festival van start! Alle patchwork- en quiltwinkels overzichtelijk bij elkaar met geweldige aanbiedingen, speciaal voor de bezoekers van dit online event. Volg vanuit je veilige thuis de leukste workshops, demonstraties, rondleidingen, livestreams en ga zo maar door!

Van 12 t/m 14 november van 10.00 tot 17.00 uur zijn de lijnen naar alle deelnemers geopend! Stel je vragen via chat of neem deel aan de gezellige groepsbijeenkomsten mét beeld. Ook buiten deze tijden kan er volop gewinkeld worden en kun je avonden vullen met alle video’s die de deelnemers voor jullie hebben gemaakt. Het online event verbindt, ook in tijden van Corona!

Op 1 november staan de (meer dan 100!) deelnemers en het programma online én gaat de ticketverkoop van start op www.textielplusfestival-online.nl

Kaartjes kopen

Op 1 november start de ticketverkoop van het Textiel Plus Festival ONLINE!

Voor slechts € 5,00 p.p. heb je toegang tot alle pagina’s en het uitgebreide programma. De organisatie adviseert iedereen om ruim voor de opening van het festival een ticket te kopen en een wachtwoord aan te maken, zodat er ondersteund kan worden, mocht dat nodig zijn.

Waterlelie – Mary Poppelier©

Speciale Quiltersgilde festival actie

Het Quiltersgilde heeft nog een speciale ledenwerfactie tijdens dit online festival. Als je toegang hebt tot de site gedurende de drie dagen van het Textiel Plus Festival  kun je via een speciale link lid worden. Iedereen die via deze link vanaf januari 2021 lid wordt, krijgt als extra cadeau het decembernummer van Quiltnieuws toegestuurd. De voorkant van het decembernummer kun je hieronder alvast bewonderen.

 

Textielplein online

Ook zal er weer een Textielplein zijn. Waar we zo van genoten afgelopen edities, met alle verenigingen samen de textielkunst promoten. Dat gebeurt dit jaar ook online natuurlijk. Alle verenigingen die onder STIDOC vallen zullen te vinden zijn op het textielplein. We kunnen niets anders doen dan filmpjes, of foto’s laten zien. Maar iets is beter dan niets!

Hier is de link van het artikel met het verslag van het TPF 2019 uit Quiltnieuws.

En in dit bericht van Textielplatform kun je nog wat filmpjes terugkijken van vorig jaar.

 

Heb je nog vragen over het Textiel Plus Festival? Neem dan gerust contact op met Anouk.

Anouk Zoer

anouk@terwisse.nl      |    T 0 6 28 72 86 77       |     W Textiel Plus Festival

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *