Kerstkadootje nodig?

Geef een lidmaatschap cadeau

Zoek je nog een kerstkadootje? Een jaar lidmaatschap van het Quiltersgilde is een feestelijk cadeau om weg te geven aan een zus, dochter, moeder, vriend of vriendin met Kerst.  Nieuwe leden ontvangen een speciale ledendoos met allerlei extra informatie en een paar gezellige extraatjes. Via deze link kun je een cadeaulidmaatschap aanmelden. Hieronder zie je zo maar een greep uit de covers van ons prachtige, informatieve magazine. Maar het lidmaatschap biedt meer. We organiseren speciale Meet&Greetdagen, regiodagen en tentoonstellingen. Onze uitgebreide bibliotheek is een aanrader voor elke quilter. Kijk maar eens op de website wat het lidmaatschap inhoudt.

 

Binnen zitten en je niet vervelen

Daar zijn quilters en in het algemeen creatieve mensen goed in. Ze kunnen zich bezighouden met van alles en nog wat. Zien altijd weer nieuwe projecten aan de horizon. Heerlijk toch? Eens je hele stapel quiltnieuws doorbladeren op zoek naar een klein werkje voor tussendoor. Of ga de komende dagen maar eens zoeken op onze site als je naar ideeën voor een volgend project op zoek bent. Als je de zoekterm ‘kerst’ intypt rechtsboven op onze homepage (zie foto) dan komen er talloze blogverhalen naar boven. Wie weet zit er iets tussen voor je. Of je laat even alle kerststress verdwijnen door gewoon mooie plaatjes of een filmpje te kijken op ons YouTube kanaal.

Fijne feestdagen

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en hopelijk tussendoor genoeg tijd om een paar steekjes te zetten. En in de commentaren kun je misschien een foto van jouw Kerstquilt of  Kerstkaart plaatsen? Kunnen we allemaal meegenieten.

 

 

Rose-Anne de Haan

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *