Een kleurrijk uitje

Tentoonstelling Colorminds

Eindelijk na 2 jaar is het weer mogelijk een expositie te organiseren. De leden van de Colorminds  kijken er naar uit om jullie quilters en textielvrienden weer te ontmoeten en om te laten zien dat we niet helemaal hebben stil gezeten. In tegendeel, er is hard gewerkt. De analoge serie is afgemaakt en we hebben ook al een groot deel van de monochrome serie af.

 

Favoriete kleur

Ieder van ons mocht een favoriete kleur kiezen en samen wordt het weer een compleet beeld van de kleurencirkel. Ook voor het Textielfestival in Leiden hadden we werk voorbereid, kleinere 3D werken in dit geval en mini uitvoeringen van de analoge serie. Ook die werken nemen we mee en zullen te zien zijn tijdens de tentoonstelling in de prachtige kapel.

 

Nieuwe leden

Onze nieuwe leden Ellen Lodder en Eke Krug zijn pas kortgeleden ingestapt en zijn begonnen met de monochrome serie. Zij laten naast hun monochrome quilt ook individueel werk zien.

 

Veluwe

Kortom, een mooie aanleiding voor een dagje uit naar de prachtige Veluwe waarbij een bezoek aan deze expositie een ‘must-see’ is. Colorminds exposeert in de Kapel Hoog Soeren, Hoog Soeren 44, 7346 AJ Hoog Soeren. Dagelijks geopend van 10:00 – 17:00 uur en de toegang is gratis. Houdt er rekening mee dat ter plekke slechts beperkte parkeergelegenheid beschikbaar is. De volledige informatie over deze expositie en over de Colorminds vind je hier .

In de directie omgeving en in Hoog Soeren zijn alle mogelijke faciliteiten aanwezig voor bijvoorbeeld een diner of overnachting. Maar ook een van de horecagelegenheden in de nabije omgeving kunnen een bijdrage leveren aan een gezellig dagje uit .

 

Hopelijk tot gauw en met vriendelijke groeten,

Leden Colorminds

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *