Kerst!

 

Iedereen een hele fijne Kerst toegewenst!

 

Wat kun je doen in de Kerstvakantie? Je kunt natuurlijk lekker verder gaan met de quilt waar je nu aan bezig bent, of aan een nieuwe quilt beginnen. Maar je kunt ook eens buiten je eigen voordeur gaan kijken. Na twee magere jaren kunnen we rond de Kerstdagen gelukkig weer gewoon de deur uit.

  • In Horst kun je in museum de Kantfabriek tot en met 30 december nog naar de tentoonstelling “Langs geborduurde wegen”. Het is een expositie van streekdrachten met bijbehorende accessoires van de Miao en andere bergvolken uit Zuidwest-China. Zie de website van de Kantfabriek voor actuele informatie.
  • Als je dan toch in de Kantfabriek bent, kun je gelijk door naar de expositie “Enlighten me”, een kunstproject van textielkunstenaar Minke van de Zande. Te zien tot en met 30 december 2022.
  • Tot en met 13 januari kun je in Tilburg terecht voor de expositie textielkunst in wijkcentrum Koningshaven. Er zijn 40 art quilts te zien en te bewonderen. HIER kun je meer informatie vinden. LET OP, op hun eigen website staat dat ze gesloten zijn in de kerstvakantie. Dus misschien is deze activiteit beter te doen na de kerstvakantie.
  • In Oldeberkoop vind je de expositie Leidraden van Textielgroep StiQs. HIER kun je meer informatie vinden.
  • Uiteraard kun je ook lekker gaan winkelen bij één of meer van onze adverteerders. Check ook hier eerst de openingstijden voordat je op pad gaat.

Heel veel plezier gewenst in de Kerstvakantie en hopelijk voldoende tijd om lekker aan je hobby te werken.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *