Word lid tijdens het Textiel Plus Festival online

Lid worden van het Quiltersgilde met een extra cadeautje

Nu alle beurzen niet doorgaan is het fijn om te zien dat sommige organisaties alles op alles zetten om hun evenement online toch te laten plaatsvinden. En een van die organisaties is Terwisse Producties. Het Textiel Plus Festival vindt dit jaar online plaats. Alle winkels, kunstenaars en textiel verenigingen krijgen een pagina op een speciale website. Daar kun je van alles zien en zelfs lezingen en workshops volgen. En dat allemaal vanuit je eigen huis! En als je lid wordt van het Quiltersgilde vanaf 2021 krijg je naast het patroon van de kerstmysterie ook het decembernummer van Quiltnieuws van ons cadeau! Hieronder zie je de veelbelovende cover van het decembernummer al…. Deze aanbieding geldt alleen voor bezoekers van het online-festival.

 

 

Koop een kaartje

Koop een kaartje voor dit online feest via deze link https://textielplusfestival-online.nl/ticket/

Ledenwerven tijdens corona

Alle verenigingen missen het contact met hun leden tijdens deze rare tijden. En een bijkomend probleem is het gemis aan nieuwe leden, het leeuwendeel daarvan schrijven we tijdens de beurzen in. We hopen dat veel quilters ons tijdens dit online-festival gaan vinden en lid willen worden.  Quiltnieuws, onze uitgebreide bibliotheek, een speciaal ledengedeelte op onze website (binnenkort) zijn toch goede redenen om lid te worden of niet soms?

Hier lees je alles over wat wij doen. Wat we doen 

Heb je nog vragen over het lidmaatschap of de vereniging? Tijdens het online Textiel Plus Festival kun je dagelijks met ons chatten en al de vragen stellen waarop je antwoord wil hebben.

Rose-Anne de Haan

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *