Kaarten met een textielgroet

Twee weken  geleden was er een blog over allerlei acties op Facebook en op websites om deze quarantaine periode  nieuwe quiltzaken op te pakken. Heb je dat gemist ? Gelukkig kun je het nog nalezen.

Een van de initiatieven is om kaarten te maken; deze worden naar  mede quilters gestuurd worden met een lieve groet.

Bijzonder om op Facebook te zien wat er allemaal ontstaat omdat men de tijd binnen in huis, zinvol en sociaal wil doorbrengen.

We hebben al ongeveer 50  kaarten ontvangen, die allemaal doorgestuurd zijn. Hier een selectie uit deze zelfgemaakte kaarten

 

 

Doe jij ook mee met deze actie ?

Door het Coronavirus zijn veel van onze, met name oudere, leden aan huis gebonden en alleen. Juist quilters vinden het fijn om bij elkaar te komen in een bee en dat gaat nu even niet.

Om deze groep leden een hart onder de riem te steken vragen wij jullie een zelf gemaakte kaart op te sturen met daarop een aardige  boodschap en wellicht je telefoonnummer en/of je emailadres en je woonplaats.
Hier een link, naar een hoe je een kaartje kunt maken; in het voorbeeld praten we over de maat 10 x 15 cm, maar de maatvoering is in dit geval vrij.

werkwijze toesturen kaarten

Mail naar Inge Schoonderwoerd: inge.schoonderwoerd@quiltersgilde.nl en dan geven wij  je ons postadres door. Dat moet via ons, wij mogen geen adressen van leden doorgeven. Wij zorgen ervoor dat deze kaart bij een van onze (oudere) leden terecht komt, bij voorkeur in je eigen regio.

Mocht je dan een bedankje krijgen, probeer dan even contact te houden via email of telefoon. Zo kunnen we met elkaar zorgen voor een lichtpuntje.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *