Quiltwinkels in quarantaine: Quiltshop-online

Even geleden stuurde we een mail naar al onze adverteerders, ‘quiltwinkels in quarantaine’. Quiltwinkels hebben het in deze tijden van sociale onthouding moeilijk. Veel minder tot geen winkelend publiek en al de workshops en cursussen zijn afgezegd. Met deze rubriek willen we de quiltwinkels aan het woord laten. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal. Ze zoeken creatieve mogelijkheden om ons toch nog van lapjes en ideeën te voorzien.

Het verhaal van Marlies Jansen van Quiltshop-online

Aan het begin van vorige maand waren we nog druk bezig om onze open dag voor te bereiden… hoe anders ziet de wereld er in een paar weken tijd uit.

De afgelopen weken zijn bijzonder geweest. We hebben alle workshops en quiltbees voor de maanden maart en april geannuleerd. Onze showroom is gesloten. Máár online gaat ons werk volop door. We hebben schitterende nieuwe collecties binnen die wat kleur brengen in deze moeilijke tijden.

 

Het voelt dubbel om zo druk te zijn met alle bestellingen die binnenstromen terwijl anderen thuis zitten en niet weg kunnen. Bij de bestellingen kwamen vragen variërend van zo snel mogelijk leveren, tot hulp bij het uitzoeken van artikelen online omdat andere winkels dicht zijn. Ik heb heel veel lieve mails ontvangen met bedankjes voor de snelle levering en speciaal voor het persoonlijke briefje bij de bestelling. Dat doet mij beseffen hoe belangrijk het is wat wij als online winkel voor u kunnen doen. Er zijn zoveel mensen die juist nu ontspanning vinden in hun hobby en daardoor even alles kunnen vergeten. Dat wij daaraan bij kunnen dragen is een fantastisch gevoel.

Hierbij wil ik u hartelijk bedanken voor uw bestellingen en support. Wij willen graag zo lang mogelijk voor u klaar blijven staan vooral in deze moeilijke tijd. Zolang PostNL blijft werken, kunnen wij blijven leveren. Voor onze Belgische klanten geldt dat alle bestellingen thuis afgeleverd worden. Postagentschappen zijn gesloten dus hier kunnen geen pakketten naar toe worden gestuurd.

Ik wens u veel quiltplezier en een goede gezondheid toe.

Hartelijke groeten,

Marlies en team
Quiltshop-online

PS Ook onze Longarmservice blijft gewoon voor u werken.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *