Winkel Woensdag: The Quilt Cottage

Langzaamaan gaan we weer terug naar een beetje normale samenleving. Hoe zetten we deze stappen? Wordt het weer zoals vroeger of blijven er dingen permanent anders? Onze adverteerders vertellen over aanpassingen om hun klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

The Quilt Cottage – Winterswijk

Hier in het rustige Achterhoek heeft corona niet zo hard toegeslagen. We hebben hier ruimte, waardoor we goed afstand kunnen bewaren. Ook in onze winkel is er ruimte. Ruimte voor iedereen om hun stoffen en andere materialen uit te zoeken. Tijdens de Lock down kunnen we gelukkig gewoon open blijven.

Voor iedereen die het heel erg spannend vindt om tijdens openingstijden te komen, bieden we de mogelijkheid om een afspraak te maken buiten de reguliere openingstijden. En als je je huis niet uit kunt, dan is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om iets te laten bezorgen.

Aan de telefoon kunnen we overleggen wat u nodig heeft, per Whatsapp kunnen we foto’s van stoffen delen, via de webshop is het mogelijk om producten te bestellen en op onze facebooksite ziet u iedere dag aanbiedingen of nieuwe stoffen voorbij komen.

Daarnaast delen we op facebook ook regelmatig leuke ideeën om te naaien in deze tijd dat we veel thuis zijn. Zo hebben we meerdere patronen van mondkapjes gedeeld en leuke werkjes van Gutermann Sulky.

 

Voor onze nieuwsbrief abonnees wordt er nu wekelijks een folder gemaild met de aanbiedingen voor de komende week. Zo hoeft men niets te missen.

De klanten die we in onze winkel begroeten, zijn vaak blij dat we open zijn. Vaak merken we dat men toch moeite heeft om stoffen op internet uit te zoeken. Ook zijn wij altijd in voor een praatje, ook in deze tijd. Het is echt fijn om te merken dat we iets kunnen betekenen voor onze klanten.

 

Vaak zeiden we als collega’s onder elkaar al wel dat het quilten een goede therapie is voor de mens. Ik denk dat dat in deze tijd helemaal geldt. Je moet iets om handen hebben, een doel om op te staan, iets om handen hebben of om de tijd te doden. Ook een bezoek aan onze winkel kan daartoe bijdragen. Meermaals horen we hoe fijn het is om bekende gezichten te zien, om een praatje te kunnen maken en om even heerlijk stofjes te kopen.

Hoe de toekomst eruit gaat zien, is gissen. We gaan in ieder geval ervoor zorgen dat we weer groepen in de winkel kunnen ontvangen, door een aparte workshopruimte te creëren. Hoe we dat gaan doen, is binnenkort te volgen via onze facebooksite.

 

We hopen dat iedereen gezond blijft en zien iedereen graag een keertje terug in onze winkel.

 

Tamara Overkamp namens Team The Quilt Cottage

 

 

Wil je ook je verhaal over het runnen van je quiltwinkel in tijden van Corona delen met ons? Stuur een mail naar roseanne.dehaan@quiltersgilde.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.