Quiltwinkels in quarantaine: Quiltkelder Putten

Even geleden stuurde we een mail naar al onze adverteerders, ‘quiltwinkels in quarantaine’. Quiltwinkels hebben het in deze tijden van sociale onthouding moeilijk. Veel minder tot geen winkelend publiek en al de workshops en cursussen zijn afgezegd. Met deze rubriek willen we de quiltwinkels aan het woord laten. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal. Ze zoeken creatieve mogelijkheden om ons toch nog van lapjes en ideeën te voorzien.

Stay home, stay safe, Quiltkelder Putten in Corona tijd

In samenwerking met   Heleen Pinkster Quilt Design  hebben wij een ontwerp wedstrijd uitgeschreven.

We moeten allemaal zoveel mogelijk thuis blijven, we hopen dat u daarbij gezond blijft! Maar we hoeven ons niet te gaan vervelen. In samenwerking met Heleen Pinkster Quilt Design hebben wij een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Hieraan kan iedereen meedoen, ook huisgenoten die hierdoor betrokken raken bij onze leuke hobby van het Quilten.

Wedstrijd

U kunt met gebruik van voorbeeldblokken van het ‘Dronkenmanspad’ een ontwerp maken.
U hoeft de quilt NIET te maken, dat mag natuurlijk wel, het gaat alleen om ontwerpen (kleuren, knippen en plakken).

 

 

Door met ingekleurde blokjes van het ‘Dronkenmanspad’ te puzzelen op het ontwerpvel kunt u uw eigen ontwerp bedenken. Deze ontwerpvellen van figuratieve of Non-figuratieve patronen mogen worden ingeleverd of opgestuurd. U mag met maximaal 5 ontwerpen mee doen aan de wedstrijd.

Er zijn leuke prijsjes aan verbonden.

Ga snel kijken op www.heleenpinkster.nl of op www.stoffen-babystudio.nl/ontwerpwedstrijd/   en download de ontwerp vellen. Via deze link kun je ze ook downloaden: ontwerpvellen

Onder de download-afbeeldingen vindt u :  de spelregels , het ontwerp (plak) vel en het knip/kleurvel.  Deze kunt u tot 1 augustus inleveren of opsturen bij de Stoffen & Babystudio/ Quiltkelder, Klaas Bosstraat 14,  3882 AM Putten.
Van 10 t/m 29 augustus zijn alle ontwerpen in de Quiltkelder Putten te bezichtigen, u kunt uw stem uitbrengen tijdens deze dagen,  dit kunt u ook combineren met bezoek aan de Quilttentoonstelling van het Gilde in Nijkerk waar wij 8 km vandaan zitten.

Op 4 september is de prijsuitreiking.

Wilt u uw ontwerp omzetten in een quilt en u weet niet hoe? In het najaar geeft Heleen Pinkster hier een workshop in.

Genoemde data zijn natuurlijk allemaal onder voorbehoud i.v.m. het coronavirus. Mochten de data veranderen, dan zullen we u daar via mail en media over informeren.

Verder in de winkel

Verder is het ‘stil’ in de winkel, alle lessen en workshop zijn verschoven naar latere data.

De winkel is nog steeds open, hier hebben wij de nodige veiligheidsmaatregelen genomen. Het is

voor iedereen wennen maar met z’n alle slaan wij ons hier doorheen.

Komt u naar de winkel, raadpleeg dan altijd even de site voor de aangepaste openingstijden.

De webshop is 24/7 open, bij vragen kunt u ons altijd mailen/bellen.Riek van Beek en alle medewerksters wensen u veel kracht en een goede gezondheid toe om deze periode veilig door te komen.

Stoffen en  Babystudio / Quiltkelder Putten, Klaas Bosstraat 14, Putten

https://www.stoffen-babystudio.nl/ontwerpwedstrijd/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *