Hartenquilt op valentijnsdag

Blokken voor Limburg

Zo langzamerhand zijn alle blokken met hartjes verwerkt tot hartenquilts. Het is een bonte verzameling van kleurige quilts geworden. De afspraak met de heer Prevoo, burgemeester van Valkenburg, is gemaakt. Dus binnenkort gaan we een stapel hartenquilts aan hem overhandigen. Dat gaat gebeuren tijdens de regiodag in Maasbracht op 1 april. We gaan er vooralsnog van uit dat de komende persconferentie ons die mogelijkheid geeft.

Uiteraard gaan we er verslag van doen in Quiltnieuws en op de website! Hartelijk dank voor het enthousiasme waarmee quilters meegedaan hebben aan de Blokken voor Limburg actie.

Ledenwerfactie is een succes

Vanuit de ledenadministratie krijgen we regelmatig een foto en wat cijfers over de stand van zaken wat betreft de nieuwe leden. Ineke Scheepbouwer heeft het erg druk de laatste tijd. Veel quilters besluiten om lid van het Quiltersgilde te worden. Daar zijn we superblij mee! En Ineke klaagt niet over het vele werk wat daarmee gepaard gaat. Nog geen lid? Hier vind je meer informatie over onze ledenwerfactie en het lidmaatschap. En kijk ook eens op ons YouTube kanaal naar vier ledenportretten waarin ze vertellen wat het lidmaatschap van het Quiltersgilde hen gebracht heeft.

Dozen bijna op

Maar laatst kwam er een noodkreet van Ineke: de dozen zijn bijna op! Dat is natuurlijk goed nieuws, dus gingen we op zoek naar een nieuwe quilt voor op de ledendoos. Eigenlijk waren we er wel snel uit. Dat moet een vrolijke hartenquilt worden. Dus een van de quilts voor Limburg is naar Harry Roelands gestuurd en die heeft haar mooi op de foto gezet. Kijk eens wat een professionele fotostudio onze fotograaf heeft!

Zijn jullie ook zo benieuwd hoe de nieuwe ledendoos eruit komt te zien? Tijdens de Patchwork & Quiltdagen in Rijswijk kunnen jullie hem allemaal bewonderen.

Tot ziens op 8, 9 en 10 april in Rijswijk en de lijst met standhouders wordt dagelijks geactualiseerd.

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *