Alle goeds voor 2021 toegewenst

Gezond en creatief nieuw jaar

Het bestuur van het Quiltersgilde wenst iedereen een heel gezond nieuw jaar vol inspiratie. Laten we vooral onze creativiteit gebruiken om dit moeilijke jaar achter ons te laten en ons vol energie te storten op alles wat 2021 ons brengen gaat. We zijn blij met onze leden, die ons vooral in ‘corona-tijd’ vaak laten weten dat ze het fijn vinden om lid te zijn. Het ontvangen van Quiltnieuws is een extra feest en ook de activiteiten op het speciale ledengedeelte worden erg gewaardeerd. Wij doen er alles aan om zo veel mogelijk ‘vertier’ te bieden met de medewerking van een groot aantal actieve leden en medewerkers. Iedereen probeert een steentje bij te dragen en dat begint al met lid blijven van onze mooie vereniging.

Nieuw jaar, nieuwe kansen

We hebben zin in het nieuwe jaar, wie niet? En dat willen we met jullie vieren. Een nieuwe ledenwerfactie als oppeppertje en omdat we natuurlijk blij zijn als je lid van het Quiltersgilde wilt worden. Want laten we wel wezen: nieuwe leden hebben we hard nodig. Afgelopen jaar zijn alle beurzen en tentoonstellingen niet doorgegaan. Tijdens die evenementen schrijven we veel nieuwe leden in, die hebben we allemaal gemist in 2020. Daarom maken we het nu extra leuk om lid te worden.

Als je lid wordt met ingang van 1 januari 2021 ontvang je van ons een welkomstpakket. Alleen al de buitenkant is een feest om naar te kijken en dan hebben we het nog niet eens over de inhoud gehad. Zullen we verklappen wat erin zit? Of moet dat een verrassing blijven? Een tipje van de sluier: er zitten lapjes in…

Ga naar ledenwerfactie 2021

 

Mogen we jou verwelkomen?

Mogen we jou als nieuw lid verwelkomen met ingang van januari 2021? Kijk hier dan zie je alle voordelen overzichtelijk op een rijtje. En laten we hopen dat er snel weer activiteiten gepland kunnen worden om elkaar te ontmoeten.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar roseanne.dehaan@quiltersgilde.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *