Acties van verschillende quilt winkels

Na een oproep onder onze adverteerders kregen we veel positieve reacties binnen. We vroegen hen om te laten weten of er speciale ‘lockdown acties’ zijn waar we onze leden mee kunnen verrassen…. Hieronder een opsomming, het is een lang verhaal geworden…….. Lees tot het einde (!) en sla je slag, want zo kunnen we deze trouwe supporters van het Quiltersgilde samen een beetje helpen in deze moeilijke tijden.

ONLINE UITVERKOOP

En heeft u ook zoveel zin in onze jaarlijkse uitverkoop? Wij in ieder geval wel! Helaas dit jaar niet in de winkel, maar op onze website. Wij wilden u de uitverkoop niet onthouden en zijn druk in de weer geweest om alles online te zetten.
En hopelijk zit er voldoende voor u bij. Mooie stoffen, tegen opruimingsprijzen, onder het kopje ” UITVERKOOP”.
Echt mega veel stoffen voor € 9.- in de aanbieding kijk ook in onze nieuwsbrief

Blijf gezond, together we can do it!!!
Met vriendelijke groet, Monique Storms
Quiltshop Leur

Tel.: 076-5035599

Lieve allemaal,
Er is nu bijna een maand voorbij van de lock-down.
Het is moeilijk en verwarrend als je onze winkel binnenkomt zonder klanten of cursisten.
Maar een lichtpuntje zijn jullie wel! Onze website en webshop worden goed bezocht maar vooral door uw medeleven en lieve berichten houden wij het vol.
Daarom zeggen wij, het team van quiltwinkel Carol Cox: Dank u wel.
U weet, de webwinkel is 24 uur per dag bereikbaar. De bestellingen worden vanwege de drukte later bezorgd dan wat u van ons gewend bent. De verzendkosten zijn voor onze rekening, ook voor Belgie.
Wij hopen u in het nieuwe jaar allemaal gezond weer terug te zien.
Wat een leuk initiatief! De winkels hebben het moeilijk nu ze dicht zijn en evenementen, cursussen en workshops niet door mogen gaan.
Voor quilters ook een gemis, naar je vertrouwde winkel, tentoonstelling of beurs gaan is niet mogelijk.
Hanneke en ik, de Quiltzusjes, merken dat er wel een behoefte is aan activiteiten en het delen van onze prachtige hobby!
Ons project, Quilt mee met de Quiltzusjes is voor velen een lichtpuntje.
Voor mensen die nog niet meedoen maar het wel overwegen, is er nog de mogelijkheid om vanaf box 1 mee te doen, en de verzamelmap nog te verzamelen tot een compleet handboek.
Geven ze zich nu op, dan sturen wij deel 1 en 2 samen op, hiervoor hoeven ze minder verzendkosten te betalen.
Vriendelijke groeten en de beste wensen voor hopelijk een goed 2021!
Hanneke Kwakkenbos en Marijke Tabak

In de grote online webshop www.quiltshopvlijtigliesje.nl krijgen onze klanten in de maand januari dubbele spaarpunten bij hun bestelling (enkele artikelen uitgezonderd), dat betekent hoge korting bij een volgende aankoop, als je de punten inwisselt.  Bovendien hebben we veel artikelen in de Sale/ uitverkoop staan, waaronder ook tweedehands quiltboeken en tijdschriften voor kleine prijsjes. Neem een kijkje en snuffel lekker tussen de uitverkoop artikelen!

Bestellen en verzenden gaat gemakkelijk en snel en ophalen in Tienhoven kan ook op afspraak. Wij hebben lage verzendkosten en een uitstekende service!

Vriendelijke groet,

Hanneke Kwakkenbos

We staan voor u klaar!

Helaas is onze winkel vanwege de lockdown gesloten. Maar we staan nog steeds voor u klaar!

  • In de webshop betaalt u tot en met 19 januari geen verzendkosten!
  • We zijn per mail en telefoon bereikbaar.
  • Op afspraak kunt u een bestelling bij de deur afhalen.
  • Het atelier is nog steeds in bedrijf. Stuur gerust uw quilt op of geef deze op afspraak af bij de deur.

De cursussen zijn tot nader order afgelast.

Met vriendelijke groet,

Elly Prins Machinequilting | Sewezi | 0031793616020

De maanden januari en februari staan bij Maaike in het teken van quilts met onmogelijke figuren. Al haar patronen met onmogelijke figuren zijn van 6 januari tot 6 maart 2021 afgeprijsd van € 8,95 naar € 4,95.

En je kunt je vanaf nu ook inschrijven voor de nieuwe, onmogelijke mysteryquilt van Maaike die in april van start zal gaan: ‘Het geheim van de onmogelijke stad’. Een mysteryquilt over een vriendelijke, dromerig stadje, waarin de dingen niet zijn zoals ze lijken.

website Atelier Maaike Bakker

Wat een leuk initiatief weer om ons als winkeliers te ondersteunen in deze tijd. We kunnen alle hulp gebruiken denk ik om onder de aandacht van onze klanten te komen. Gelukkig zijn er veel klanten die ons steunen in deze periode en daarvoor doen we graag wat extra’s.
Zo hebben we bijvoorbeeld op dit moment een leuke kortingsactie lopen op heel veel van onze artikelen.
Daarnaast verloten wij iedere week een kadobon onder iedereen die bij ons een bestelling heeft geplaatst waarbij het orderbedrag verzilverd kan worden in de webshop of, als het atelier weer opengaat, te besteden is in ons atelier.
Verder proberen wij de webwinkel zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken zoals een logische indeling, duidelijke foto’s en een goede beschrijving van wat men kan verwachten.
We merken dat klanten het soms lastig vinden om stoffen te bestellen en twijfelen over bepaalde kleuren en motieven.
Daarvoor maken we graag stofpakketten zodat de klant weet hoe bepaalde combinaties eruit zien en de verhoudingen per print kunnen bekijken en deze stofpakketten kunnen bestellen. Op social media posten wij regelmatig wat we zoal doen, als er iets nieuws is binnengekomen of een leuke actie. Als er vragen zijn proberen we die zo snel mogelijk te beantwoorden zodat de klant niet onnodig lang op een antwoord hoeft te wachten.
Wij zijn te bereiken op diverse manieren zoals facebook, messenger, instagram, whatsapp, per telefoon en per email.
Vriendelijke groet vanaf de Lindehof, Johanna van der Linde
Sinds enige tijd zijn we bezig onze ontwerpen van de diverse block van de maand projecten te digitaliseren. Er staan nu al een aantal quilts online. Onze nieuwste blok van de maand is onze mystery bom LaceWork. Nu net op 1 januari is blok 3 online geplaatst. Voor de LaceWork quilt hebben we ook een kompleet stoffenpakket in French General stofjes.
Voor deze BOM heb je een inlogcode nodig. Deze kan je kopen en kost een eenmalige betaling van 20,- euro. Hiervoor heb je een ongelimiteerde toegang tot het gehele patroon, dat in de loop van het jaar elke maand een nieuw blok online toegevoegd krijgt. Als bonus hebben we twee block keepers on line staan die je kan maken om je blokken in op te bergen.  Het leuke van deze block keepers is dat er ook een mini designwall in zit van 16 x 16 inch zodat je je blok dat je aan het maken bent van te voren op je designwall kan plaatsen. Werkt heel handig. Voor deze block keepers hebben we verschillende pakketten in de winkel te koop. Als men een kompleet pakket koopt dan krijgt men de inlogcode gratis.
Als jullie willen proberen hoe ons nieuwe systeem werkt:
Meld je dan aan voor het gratis patroon Simple Hexies.
Zodra we je gegevens binnen hebben sturen we je een inlogcode voor Simple Hexies op.
Met vriendelijke groet, Marianne en Rene Dubbeld |   MarianneD@ikornicraft.com

Mooie agenda’s voor 2021  van Quiltmania met weekoverzichten en prachtige kleuren foto’s van quilts. Nu afgeprijsd van €13,95 voor €7,95.

Kan als brievenbuspakje naar u toe gezonden worden.

U kunt hiervoor mailen of bellen. Info@cordiatelier.nl of 050-3121511.

Cordi Atelier

Graag wil ik onder de aandacht brengen dat vanwege de Covid19  onze OPRUIMING  van quiltstoffen Alleen Digitaal gaat via onze webshop  www.quiltkelder.nl  . De opruiming duurt van 4 januari t/m 30 januari, leuke quiltstofjes voor kleine prijsjes.

Hartelijke groet, Riek van Beek

Stoffen en Babystudio / Quiltkelder  Putten

tel.0341-360717

Ik wens jullie allen een heel gelukkig, creatief en vooral een gezond 2021.

Actie 15 % korting op alle quiltstoffen!

Met vriendelijke groet, Yolande Schultheiss-Janssen |  yosonline

Beste Quiltsters,

Quilt Studio het Gooi wenst jullie het allerbeste voor 2021. Vooral een goede gezondheid en heel veel creativiteit. Het is best wennen dat we jullie moeten missen in de winkel, maar gelukkig hebben we veel contact met onze klanten via de mail, telefoon en onze webshop!

Wij zijn ondertussen hard bezig met het bedenken van leuke nieuwe dingen voor jullie. Zoals het uitwerken van verrassende patroontjes, inkopen van schattige stofjes en het veranderen van onze winkel. Zodat jullie, wanneer we weer open mogen, heel veel inspiratie op kunnen doen.

Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt bij ons in Eemnes?

Je kunt alle nieuwtjes dagelijks volgen op ons Blog https://quiltstudiohetgooi.com/blog-quilt-studio-gooi/

groetjes en hopelijk tot gauw!

John & Yvonne

Quiltstudio het Gooi

De actie die ik op mijn website www.thelogcabin-patchwork.com aanbied zijn kortingen op de precuts. Kortingscode 2021
Op de moda candy’s, promo packs, layer cakes en jelly rolls. Kortingscode MC2021
Er moet  een kortingscode worden ingevuld om de korting te ontvangen.
Met vriendelijke groet, Jacqueline

Nanno Creative tijdens de lockdown

Heel even hoopten we dat we net als tijdens de eerste lockdown in maart, gewoon open konden blijven op afspraak, zodat er steeds maar één klant tegelijk in de winkel is. Helaas mag dit nu ook niet en zelfs afhalen van webshopbestellingen kan niet. Omdat verzenden helaas erg lang kan duren, hebben we voor de klanten in de regio een nieuwe mogelijkheid, de Nanno Drive. In plaats van dat de bestelling binnen in de winkel opgehaald wordt, brengen wij de bestelling buiten bij de auto, nadat de klant heeft laten weten dat hij of zij op de parkeerplaats staat. Daar werd voor de kerstcadeaus al volop gebruik van gemaakt, zodat die er nog op tijd waren.

Gelukkig hebben we al onze producten ook in de webshop staan en die blijft gewoon 24/7 geopend. Soms vinden klanten het lastig om online stoffen uit te zoeken, dan bieden we de mogelijkheid om met ons te videobellen en zo samen met ons door de winkel te lopen. Of we krijgen via een bestelling het verzoek om zelf te kijken of de stoffen bij elkaar passen of om er nog een bijpassende stof bij te zoeken. We zoeken net zo lang tot het helemaal naar tevredenheid is. Onze vaste klanten weten dit inmiddels en maken daar dan ook graag gebruik van.

www.nannocreative.com

info@nannocreative.com

Ondanks harde Corona maatregelen en gesloten winkel willen we u zo goed mogelijk van dienst zijn.
Daarom bieden we u graag de gelegenheid om op afstand bij ons te shoppen.
Neem een kijkje in onze webshop: www.aljona-quiltshop.nl
Wanneer u bepaalde spullen niet kunt vinden, kunt u ons bellen, mailen, beeldbellen of appen.
Uw bestelling kunnen we opsturen, bezorgen (in de regio) of u kunt het eenvoudig afhalen bij ons aan de deur.
Voor de betaling sturen wij een betaalverzoek.
Voor het ophalen en de inname van quilt- of rijgopdrachten van onze Longarm service kunt u op afspraak bij ons terecht.

Bovendien, hebben we weer een nieuwe Lockdown Loterij!

Iedereen wie voor 19 januari een bestelling via mail, telefoon, webwinkel of Messenger plaatst, doet mee!!! (minimaal bestelbedrag € 25,00) Wat kunt u winnen?

Deze heerlijke set fatquaters van Tula Pink 6 stuks uit de nieuwe serie Linework. (twv € 30,00)

Trekking is 19 januari 2021

Voor Quiltboutique mag de volgende aanbieding :
pakket Solids Tula Pink – 22 fat quarters  van € 84,50 voor € 67,50
en:
pakket Linework  Tula Pink – 13 fat quarters van € 61,75 voor € 52,50
periode 6 jan t/m 10 jan
groetjes en een heel creatief 2021

Dorien Schaap

tel: +31622615573
Bezoek Atelier op afspraak 

10 % KORTING OP AL ONZE PRODUCTEN T/M 20 JANUARI.

Het Q-snap Floorframe is een bijzonder handig hulpmiddel om uw quilt te sandwichen. Dat is immers het werkje waar de meeste quilters een grondige hekel aan hebben en wat vaak wordt uitgesteld. Daarnaast kan het frame worden gebruikt om aan te handquilten. Hiervoor hebt u alleen de extra set korte pootjes nodig om het frame schuin te zetten waardoor een plezierige, ergonomisch verantwoorde quilthouding ontstaat.  Dit en meer wordt verteld en gedemonstreerd in bijgaand filmpje (youtubelink) dat gemaakt werd voor het Textiel Plus Festival in november jl.

Behalve dit quiltframe en aanverwanten verkopen wij ook de diverse borduurframes van Q-snap. De maten hiervan zijn: 6 inch, 8 inch, 11 inch en 17 inch, waarvan de 11 en de 17 inch zijn uit te breiden naar 14 inch en 20 inch met een speciale uitbreidingsset.  Ook leveren wij de losse klemmen voor alle maten frames.

Om het nieuwe jaar goed in te luiden bieden wij vanaf vandaag t/m woensdag 20 januari maar liefst 10 % korting op al onze producten. Vermeldt hiervoor bij bestelling de code: ‘ Winkel-WoensdagQS”.  De enige uitzondering hierop zijn de Micro Stitch Basting Gun en de workshops.

Bezoek voor meer informatie onze website www.quiltframe.nl.  Hier vind u ook al onze workshops en cursussen op verschillende plaatsen in Nederland en België.

Om al onze adverteerders op een rijtje te zien, ga naar: