Winkel Woensdag: de Quiltzusjes

Langzaamaan gaan we weer terug naar een beetje normale samenleving. Hoe zetten we deze stappen? Wordt het weer zoals vroeger of blijven er dingen permanent anders? Onze adverteerders vertellen over aanpassingen om hun klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Quilt mee met de Quiltzusjes, elk kwartaal

Wij, de quiltzusjes Hanneke en Marijke, starten samen een nieuw project. Met elk kwartaal een workshoppakket, een thuis-cursus quilten!
Je kunt er zelf thuis, of samen met je vriendinnen mee aan de slag. Zo kun je een workshop volgen in je eigen omgeving en je quiltvaardigheden uitbreiden. Je kunt ook meedoen omdat het gewoon leuk is.
Het is geschikt voor quilters met weinig ervaring, maar ook interessant voor mensen die al een tijdje quilten. Je wordt uitgedaagd met een workshop, en gaat er een leerzame middag mee aan de slag.

Handige map

We beginnen met een handige map, waarin je alles kunt verzamelen. En dan?
Vier keer per jaar, maken wij een verrassende brievenbusbox voor je. In de box zit:

* een deel van de basisinformatie over patchwork en quilten
* techniekkaarten met een stap-voor-stap uitleg voor lastige klusjes.
* een workshop pakket, je kunt meteen aan de slag
* natuurlijk zit er ook een ‘stoffige’ verrassing van ons in.

Allerlei technieken goed uitgelegd

Op deze manier kun je alles bij elkaar bewaren, het groeit uit tot een handig naslagwerk. Na 8 keer heb je je naslagwerk compleet.
Je kunt meteen aan de slag en maakt wat leuks met het materiaal uit de box. Elke box heeft een thema. Een aantal voorbeelden zijn appliceren, stitchery, quilt as you go, mooie puntjes, ronde vormen en basistechnieken voor werken met de hand en naaimachine.
Een halfjaar lang meedoen met ‘Quilten met de zusjes’ (twee kwartaalpakketten) kost 62,50. Schrijf je je nu in voor deelname van het eerste halfjaar, dan ontvang je de luxe quiltzusjes-verzamelmap er gratis bij!

Inschrijven

Geef je je nu in de voorinschrijving op, dan ontvang je een ‘stoffige’ verrassing. Dan kunnen wij een inschatting maken van het aantal deelnemers en hoeveel mappen we kunnen bestellen. Op tijd opgeven is voor jou zeker zijn om mee te kunnen doen!

Naar de website van Hartendief

Naar de website van Vlijtig Liesje
Op deze Facebook pagina zal alle informatie ook te vinden zijn.
Hanneke Kwakkenbos en Marijke Tabak
Wil je ook je verhaal over het runnen van je quiltwinkel in tijden van Corona delen met ons? Stuur een mail naar roseanne.dehaan@quiltersgilde.nl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *