Online Links 9…..

Onze wekelijkse rubriek om je misschien juist iets anders te laten zien. Ga de uitdaging aan om te kijken en even te genieten. Je leest over:

Just get in done 

We beginnen met een leuke video film van ‘Just get in done Quilts’ van Karen Brown.

Zij schrijft hierover  (vertaald door de computer)

‘Ik heb hete lijm gebruikt om alles aan elkaar te laten plakken. Ik kocht wel duct tape waarmee ik de randen ging verzegelen, maar ontdekte dat het voor het lichte spul niet nodig was. Abonnees hebben me verteld dat een combinatie van witte lijm en hete lijm ook goed werkt’Over het opruimen van je kasten op een simpele manier; met karton.  Een extra laag in een diepe lade. Extra vakken om te ordenen. De video is in het engels maar de beelden zijn duidelijk, en Karen spreekt heel duidelijk.


Garden of Quilts

In America hebben ze in Utah een ‘Thanksgiving Point’ waar ze  allerlei evenementen organiseren. Zoals vorig jaar de ‘Garden of Quilts’. Ook dit jaar zijn ze dat weer van plan.

Quilts in de buitenlucht bekijken. Hieronder kun je de film van vorig jaar zien.
Het doet me denken aan de Tentoonstelling van het Quiltersgilde in de  ‘Tuinen van Appeltern’ in 2008.

2019 – Garden of Quilts

logo SAQASAQA – de Tentoonstelling ‘Opposites Attracks’

Tegengestelde krachten zijn soms direct zichtbaar, soms juist verborgen.  Het kunstwerk in deze tentoonstelling onderzoekt tegenstellingen en verwantschappen: Yin en Yang, de onweerstaanbare kracht versus het onwrikbare object, zwart en wit, en andere soorten tegenstellingen.

Breuklijn van Hoop Wolbarth

Klik op de afbeelding en je ziet details zoals de naam van de maker en de afmetingen.

https://www.saqa.com/art/exhibitions/opposites-attract-saqa-global-exhibition