Handwerkbeurs in Houten

Voor de eerste keer in Expo Houten

Na jaren een handwerkbeurs in de IJsselhallen in Zwolle nu voor de eerste maal in Expo Houten. Op woensdag was het een drukte van belang in hal 3 en 4 en een komen en gaan van karretjes met spullen nodig om alle stands in te richten. Iedereen vrolijk, opgewekt en warm gekleed, vaak met de jassen aan omdat de grote haldeuren continue open stonden. Het was echt brrrr.

Het Quiltersgilde was ook van de partij. Met een mooie stand, prominent tegenover workshopplein 2 waar wij ook een gezellige Make&Take tafel hadden ingericht. Een van de redenen van onze aanwezigheid was kennismaken en het enthousiasmeren van niet quilters voor onze mooie hobby en dus het lidmaatschap van de vereniging. En natuurlijk is het fijn om veel enthousiaste leden te ontmoeten.

 

Goed georganiseerd, ruim opgezet

Het is altijd even wennen in een nieuwe locatie. Maar de reacties van de bezoekers waren zeer positief. Ruim opgezet, goede horeca met voldoende stoelen. Dat is belangrijk als je even wilt uitrusten. Er was van alles te beleven aan kleine workshopjes. Bij onze Make&Take tafel was het ook gezellig druk.

 

Het was een geslaagde beurs

We hebben veel oude bekenden gesproken en enthousiaste reacties gekregen op de activiteiten die het Quiltersgilde organiseert. En in totaal hebben er zich 35 nieuwe leden aangemeld. Die wensen we van harte welkom als lid van onze vereniging en hopen dat ze hun weg snel zullen vinden naar de regiodagen, de bibliotheek, website en onze sociale media.

Dank aan Ida, Annemieke en Lydia die ons hebben geholpen aan de Make&Take tafel en aan de organisatie, Janet en Jojanneke van Second Events.

Wat ons betreft mag de handwerkbeurs volgend jaar weer in Houten plaatsvinden!

Wil jij ons helpen tijdens de Patchwork&Quiltdagen in Rijswijk laat het ons weten roseanne.dehaan@quiltersgilde.nl

 

Meer foto’s van de Handwerkbeurs via deze link

 

Rose-Anne de Haan

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *