Welkom en een Verrassing !

Vandaag staat dit bericht op een website die vernieuwd is. Natuurlijk is het adres nog steeds www.quiltersgilde.nl en als het goed is werkt de link van je computer nog steeds.

Kom we nemen je mee om rond te kijken….

rechterzijkolom van de websiteDe rechterzijkant

Naast dit blogbericht zie je in de rechter zijbalk de oproepen om mee te quilten. Met direct daaronder de mogelijkheid om je voor onze nieuwsbrief in te schrijven. We bieden zelfs 3 smaken aan en… je mag ze ook alle drie aanklikken.

Wat je niet meer ziet in de rechter zijbalk is de agenda. Die zie je terug op de Home pagina

Homepagina

En als je straks even op de Home pagina kijkt zie je hele andere dingen. Maak jezelf wegwijs.

Zoek de blogverhalen, zoek de agenda met evenementen. Bekijk wat we te bieden hebben ! Klik op de knoppen

Evenementen en oproepen

Onder deze titel vind je in de toekomst ook alle evenementen. De regiodagen en de Meet&Greet dagen van het Quiltersgilde en alle evenementen van andere organisaties. Nu in covid-tijd organiseren wij vanuit het Quiltersgilde even niets. Maar straks komt dat wel weer.

Gelukkig zijn er al wel weer tentoonstellingen om te gaan bezoeken.  Nieuw is dat je op de tweede bladzijde van de evenementen kunt zoeken per provincie.
Als jezelf een tentoonstelling organiseert kun je die ook aanmelden voor deze agenda. Alles wat met textiel te maken heeft plaatsen we op onze website.

Oproepen om mee te doen, mee te quilten vind je ook naast de blogberichten in zijbalk. Ook een oproep om mee te doen met een uitdaging kun je daar plaatsen.

Informatie over het Quiltersgilde

Alle informatie over ‘wat we doen‘ en over ‘het lidmaatschap‘  is te vinden in de bovenste balk van de Home pagina.
Daar lees je ook alles over ‘onze relaties‘ en ‘over ons ‘, het bestuur en het beleid. Ook onze contact gegevens kun je daar vinden.

Klik op de tabjes (als je erop staat kleuren ze) en daaronder zie je veel informatie.
In dit gedeelte staat de blijvende informatie die niet zo vaak veranderd hoeft te worden. Maar als je iets zoekt kun je het daar vinden. Als dat niet lukt kun je het best de zoekfunctie gebruiken (rechts bovenin, het vergrootglas) of kijken bij de meest gestelde vragen.

Met dank aan

Deze operatie was  natuurlijk nooit gelukt zonder de inzet van alle mensen die hier bij betrokken zijn. Waar zouden we zijn zonder al onze vrijwilligers.

De blogschrijvers die hun eigen verhaal hebben overgezet; de foto’s op de juiste plaats, het controleren van alle links naar andere sites.

De bestuursleden die meegelezen hebben om de informatie te actualiseren. Alle medewerkers die de site getest hebben.

Last met but not least mijn mede webmasters: Sylvia Jansen en Rose-Anne de Haan, die samen met mij alle algemene blogberichten  en informatie hebben bewerkt.
We blijven op zoek naar vernieuwing en verbeteringen, en staan open voor reacties.

Liesbeth Wessels