Algemene tentoonstelling 8, 9 en 10 april 2022

Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 april 2022 organiseert het Quiltersgilde weer een Algemene Tentoonstelling van Patchwork en Quilts. We zijn te gast in de Broodfabriek bij de Patchwork en Quiltdagen te Rijswijk en roepen leden op om een quilt in te sturen.

Een nieuw thema: Langs de lijn.

Een afwijkende maat: groter dan 200 cm en maximaal 300 cm omtrek.

Degenen die graag quilts maken in dit formaat vallen vaak buiten de boot. Te groot voor de tentoonstelling van miniatuurquilts en te klein voor de Algemene Tentoonstelling. Daarom hopen we op veel inzendingen met quilts van leden die we anders mislopen.

Ieder lid kan één quilt aanmelden voor deze tentoonstelling en alleen binnen het thema. Het aanmeldingsformulier vind je hier. De uiterste datum van aanmelden is 1 maart 2022. Dat betekent nog een kleine drie maanden de tijd om iets te bedenken, ontwerpen en maken. De regels voor inzenden vind je hier.

Nieuw is de mogelijkheid om het aanmeldingsformulier samen met een foto van de quilt plus een foto van een detail, digitaal aan te leveren via een e-mail aan ttcie@quiltersgilde.nl Let op: ook dit is een ander e-mailadres dan voorgaande jaren. Dat heeft te maken met de aanstelling van een nieuwe tentoonstellingscommissie bestaande uit vier leden:

Jannie de Breuk, Gerda Hoogland, Ineke Scheepbouwer en Dyonne van de Watering.

Per post insturen mag ook naar: ttcie, p/a Kwakershof 5, 1601 AV Enkhuizen

Posterquilt

Voor de publiciteit rond de Algemene Tentoonstelling 2022  zijn we op zoek naar een quilt die gemaakt is binnen het thema Langs de lijn en qua afmetingen voldoet aan de inzendvoorwaarden die we voor deze tentoonstelling gesteld hebben. Je posterquilt moet voor 15 december bij ons aangemeld zijn.