Meet & Greet Traditioneel op maandag 13 maart

Inleiding

Afgelopen jaar werd de Meet & Greet Traditioneel in september georganiseerd in De Schakel in Nijkerk. Tot ons plezier bleek de belangstelling onder de traditionele quilt(st)ers zo groot te zijn, dat er eind oktober een tweede dag georganiseerd kon worden. Beide dagen verliepen heel plezierig en gezellig, met dank aan Elly Prins voor de trunk show en Heleen Pinkster voor de workshop.

 


Meet & Greet Traditioneel in 2023

Dit jaar organiseren wij wederom een Meet & Greet voor de traditionele quilt(st)er. Op maandag 13 maart zijn we opnieuw welkom bij De Schakel in Nijkerk. We hebben Anna Jantina gevraagd de show & tell te verzorgen, waarop zij enthousiast reageerde. Anna Jantina is een begrip in onze quiltwereld. Ken je haar nog niet? Op Instagram en met behulp van Google kun je haar alvast een beetje leren kennen. Door de lockdown heeft zij geen show & tells meer kunnen geven maar is zij wel doorgegaan met patchwork en quilten en wil zij graag vertellen over haar nieuwe quilts en vroegere werkstukken.

Jacqueline Wouters zal op deze dag de workshop geven. Zij is een bekende lesgeefster; zij verzorgt lessen in onder andere Putten, Zoetermeer, Nieuw-Buinen en Ede. Samen met Riek van Beek (winkel) heeft zij bedacht de workshop Passe-Partout te gaan doen. Deze workshop kan in 2 uur worden gedaan. Er wordt op de hand gewerkt. De stofpakketjes nemen Jacqueline en Riek mee.

Ongeveer 14 dagen vóórdat de Meet & Greet plaatsvindt, ontvang je een materialenlijst om zelf mee te nemen. En als er onverhoopt iets wordt vergeten, dan is de winkel van Riek de uitkomst. Riek van Beek is de eigenaresse van Quiltkelder Putten. Zij is aanwezig met haar winkel met stofjes, quiltbenodigdheden en hebbedingetjes. Heb je zelf nog quiltbenodigdheden op je verlanglijstje staan, dan kun je haar mailen op info@stoffen-babystudio.nl. Zij neemt je bestelling dan mee. Neem ook eens een kijkje op haar website www.stoffen-babystudio.nl voor nog meer inspiratie

 


Programma

Er worden 2 groepen van elk 30 deelnemers samengesteld. Na de lunch wisselen de groepen zodat iedereen zowel de workshop als de show & tell kan volgen. De dagindeling wordt dan als volgt:
09.30-10.00 uur: inloop met een kopje koffie/thee en wat lekkers
10.00-12.00 uur: workshop of show & tell
12.00-13.30 uur: Meet & greet met een verzorgde lunch, inclusief kroket
13.30-15.30 uur: workshop of show & tell
15.30 uur: einde programma.

Inschrijven

Vind je het leuk om mee te doen en kun je op maandag 13 maart? Schrijf je dan in met behulp van het inschrijfformulier hieronder. De kosten voor deze dag bedragen € 60,- voor leden en € 70,- voor niet leden. Dit is inclusief het stofpakketje voor de workshop en een goed verzorgde lunch. Er is plaats voor 60 deelneemsters. Vol is vol dus wees er snel bij.

Tot 13 maart in Nijkerk!

Met vriendelijke groet,
Rose-Anne de Haan
Yvonne van der Sluijs

 

Let op dat je altijd per e-mail een bevestiging van ons krijgt. Heb je deze e-mail niet gehad, neem dan contact op met webmaster@quiltersgilde.nl   Mogelijk is je inschrijving dan niet bij ons binnen gekomen.