Mee op quiltmidweek of quiltweekend ?

07 juni 2020

Thema in seizoen 2019 -2020

Het afgelopen seizoen was het thema  ‘Spelenderwijs’. 
Er is  weer met veel plezier  gewerkt. Zowel de quiltmidweek als het weekend was volgeboekt. Er stonden beide keren mensen op de wachtlijst.
Marina Brito de Campos heeft net terug, met haar hoofd nog vol met ideeën, een verhaal geschreven  van de midweek hier te lezen.
Jannie de Breuk maakte een  blogbericht over het  weekend ; toen mocht ook pas bekend worden wat het thema ‘Spelenderwijs’ inhield; namelijk het maken van een pixelquilt.   Hier kun je het nog eens nalezen.

Of je nu begint (net een basiscursus gevolgd hebt) of al jaren bezig bent, of je van traditioneel of van experimenteel houdt, iedereen kan meedoen.

Natuurlijk doen we meer dan hard werken; de omgeving van Hotel Bergse Bossen in Driebergen nodigt uit voor een mooie wandeling en ’s avonds, na een intensieve dag, komen we bij elkaar voor een inspirerende show en tell. Daarna kun je nog een drankje halen in de gezellige bar. Er is voor iedereen een eenpersoonskamer.

Hotel de Bergse Bossen
Vol ideeën gaat een ieder aan het eind van de midweek of het weekend weer naar huis, vol inspiratie voor nieuwe werkstukken.

De informatie over het nieuwe thema is  normaal  op deze plek te vinden vanaf begin juni. 

Jeanette  Broer                   jeanette.broer@quiltersgilde.nl

Elfriede Grooten                 elfriede.grooten@quiltersgilde.nl

Marijke Leenders               marijke.leenders@quiltersgilde.nl

 

Naar verwachting zal het Coronavirus dit najaar nog een stempel drukken op onze activiteiten. Daarom heeft het bestuur, in overleg met de betreffende organisatoren, besloten dat alle regiodagen in het najaar, alsmede de geplande midweek en de meet & greet Art Quilten in oktober geen doorgang kunnen vinden. Deze evenementen waarbij onderling contact, van elkaar leren en gezelligheid zeer belangrijke elementen zijn, kunnen volgens ons niet georganiseerd worden met inachtneming van 1,5 meter afstand onderling. Bovendien vindt het bestuur de gezondheid van onze leden en onze medewerkers van groot belang. Het risico dat tijdens één van onze activiteiten een besmetting zou kunnen plaatsvinden willen wij uitsluiten.

Natuurlijk betreuren wij het want wij willen niets liever dan onze leden ontmoeten en elkaar laten ontmoeten. Zodra wij hiertoe weer mogelijkheden zien die geen risico voor de gezondheid oproepen, zullen wij deze wederom organiseren.

 

 

 

 

X