Inleiding Marjolein van der Stoep

Nu de Art Quilt wedstrijd “Grenzen aan de Groei” voor begin 2022 is aangekondigd zijn we natuurlijk allemaal op zoek naar inspiratie! Het thema is zo breed dat er veel mogelijk is.

En als je dan hebt bedacht wat je wilt uitbeelden, hoe pak je dat dan aan?

Om je daarmee een beetje op weg te helpen organiseren we op 25 september een digitale inleiding met als onderwerp “Denk niet zwart-wit. of juist wel?”

Marjolein van der Stoep, bekend van www.kunstacademieonline.nl en 2 inspirerende boeken gaat ons vertellen over hoe je contrast kunt gebruiken in je werk.

De inleiding, aangevuld met afbeeldingen, begint op zaterdag 25 september om 10.00 uur en duurt ongeveer een uur. Er is ruim gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aan het eind geeft Marjolein een oefenopdracht voor iedereen die het leuk vindt om aan de slag te gaan met de opgedane kennis.

We zouden het leuk vinden als veel mensen deze werkstukjes meenemen naar de Meet en Greet dag voor art quilters op 5 februari 2022 in Nijkerk. Die hangen we daar dan op zodat iedereen kan meegenieten van elkaars ideeën en vondsten.

Doe je ook mee?

Voor de makers van traditionele- of moderne quilts is deze inleiding ook een aanrader, contrast is ook daar een belangrijk element in het ontwerp!

Je kunt je voor deze lezing tot 18 september via het formulier hieronder. Dan krijg je vlak voor 25 september een link toegestuurd waarmee je kunt inloggen.

De kosten bedragen € 5 voor leden en € 7,50 voor niet-leden.

 

Deze lezing wordt gehouden via Zoom. Het is belangrijk dat je Zoom downloadt voordat de lezing begint.

Als je niet vertrouwd bent met Zoom bieden we je de gelegenheid om voorafgaand aan de lezing op donderdag 23 september om 19.30 uur een keer te oefenen, dan weet je zeker dat je niets hoeft te missen!

Ook voor deze oefensessie kun je je via het formulier hieronder aanmelden.