Vrijkaartjes te winnen, een goed begin van het nieuwe jaar

Vrijkaartjes te winnen, een goed begin van het nieuwe jaar

1 januari 2020.


Vrijkaartjes te winnen

We blijven nog even bezig voor het Textiel Festival. Na de vleugels gaan we ons nu op de kaarten concentreren. Er zijn twee thema’s: ‘Denkend aan thuis’ en ‘Bagage’. Kaarten die straks de Pieterskerk zullen sieren. Het idee is om pronkrollen te maken, maar alle kaarten zullen te zien zijn. Alle verenigingen maken kaarten in hun eigen techniek. Ook de leden van het Quiltersgilde worden van harte uitgenodigd kaarten binnen de thema’s te maken en op te sturen naar Gildestraat 3, 3861 RG Nijkerk. Hier lees je meer over het Textiel Festival.

Er is al eerder een bericht geschreven over hoe je een textielkaart kunt maken. Lees er hier meer over.

Eerste winactie:

Op 9 januari verloten we maar liefst 5 x 2 vrijkaartjes ter waarde van 10 euro voor de Handwerkbeurs in Zwolle onder alle inzenders tot 9 januari 2020.  De Handwerkbeurs Zwolle vindt plaats van donderdag 13 tot en met zondag 16 februari in de IJsselhallen te Zwolle.

Tweede winactie

En onder de inzenders tot en met 6 februari verloten wij 2 vrijkaartjes ter waarde van 12 euro voor de Patchwork en Quiltdagen in Rijswijk. De Patchwork en Quiltdagen vinden plaats van 16 tot en met 18 april in de Broodfabriek te Rijswijk.

 

Vleugels

Al jullie vleugels zijn inmiddels afgeleverd bij Fleur van den Berg en daar zal ze ongetwijfeld iets moois van maken. De vleugels die nu nog binnenkomen gaan natuurlijk ook nog naar de kunstenaar. Daar zorgen we voor!


Een goed begin

Als dit geen goed begin is van het nieuwe jaar dan weet ik het niet. We hopen in ieder geval veel kaarten te mogen ontvangen en een aantal van jullie te belonen met een vrijkaartje.

 

Rose-Anne de Haan


Comments

comments

X