Volgend jaar bloggen?

illustratie met fournituren

Volgend jaar bloggen?

22 november 2019

Volgend jaar bloggen ? even over nadenken…


Aan het eind van het jaar in oktober wordt aan alle blogmedewerkers gevraagd: wil je volgend jaar ook weer voor het Quiltersgilde bloggen ?

winter tafereeltje

S. Hee winter illustratie


Wist Richarda daar vorig jaar gelijk antwoord op te geven,  nu  moest ze daar toch even over nadenken. En hoe komt dat ?

Ze schrijft daarover :

“Achter de schermen zit ik wat te tobben met m’n gezondheid. Sinds mei dit jaar heb ik gewoon simpelweg gezegd geen zin en inspiratie in quilten/ handwerken. Voor een aantal weken lag de boel helemaal stil. Al mijn mooie projecten heb ik in mandjes gelegd (even tussendoor, de Hema mandjes zijn echt ideaal voor quiltprojecten en het bewaren van lapjes stof). Af en toe pakte ik zo’n mandje uit de kast en snuffelde ik er door maar verder dan dat kwam ik niet.


 

Tijdens de zomervakantie kreeg ik licht de kriebels om toch wat te rommelen met stof. Maar wat moest ik maken? Al voor een lange tijd wilde ik een heirloom popje maken. Ik tekende een patroon, ging aan de slag met wat stofjes, wol en borduurgaren en vond het eigenlijk best leuk om te doen. 

Nu ik weer wat bezig was met handwerken pakte ik weer de gevulde mandjes uit de kast in de hoop dat ik dacht: ‘yes ik ga weer verder met een quiltje’ maar stuk voor stuk zette ik alles weer terug op de plank. Ik had er nog steeds geen zin in…


Nu een half jaar verder, gaat het af en aan. Onlangs heb ik wat popjes gemaakt, want dat is iets wat mij op de been houdt op handwerkgebied. Maar ja op quiltgebied gebeurd er dus niet zoveel. Met als gevolg dat ik jullie eerlijk gezegd niets leuks en of inspirerende verhalen te vertellen heb over quilten. En dan slaat de paniek best een beetje toe als je vaste blogger bent voor het Quiltersgilde. Omdat ik niet weet wat 2020 mij gaat brengen, heb ik besloten om even geen blogs meer te schrijven voor jullie.
Maarrrr…. als ik weer iets fantastisch te vertellen heb over een quilt dan schrijf ik daar zeker een ‘gastblog’ over en kunnen jullie weer gezellig mee lezen.

Ik wil jullie lieve lezers en de redactie van het Quiltersgilde hierbij bedanken voor de leuke reacties op mijn verhalen. Met veel plezier heb ik altijd aan de blog berichten gewerkt.

Geniet allemaal van de feestdagen die gaan komen. Mocht je nog tijd over hebben dan hierbij nog een kleine kerst tutorial bij Lindsay Weight  😉
Groetjes en tot ziens! Richarda “En zo nemen we afscheid van Richarda die ons de afgelopen tijd, veel leuke berichten voor ons geschreven heeft.

Richarda : dank je wel !

Korte terugblik

Wil je een aantal verhalen nog even teruglezen ?

 

 

Jouw blog verhalen hier?


Er komt dus een plekje vrij als vaste blogger voor het Quiltersgilde. Denk jij nu gelijk oh wauw ik wil wel eens in de 6  weken een inspirerend quilt verhaal schrijven met daarbij duidelijke foto’s, stuur dan een mail naar webmaster@quiltersgilde.nl en vraag om informatie. Wie weet prijken in 2020 jouw verhalen hier op het blog.
Ook een eenmalig verhaal over bijvoorbeeld een tentoonstelling, een museum bezoek of een quilt met een achtergrondverhaal is welkom. Ook zo’n verhaal  met leuke foto’s graag naar het mailadres van de webmaster.
Laat van je horen !


Richarda en Liesbeth 

 

 


Comments

comments

X