water bewerkt

Van tentoonstelling naar tentoonstelling

Tentoonstelling


In Nederland beschikken we over veel water, we liggen zelfs onder zee niveau, wat veel buitenlanders bijzonder eng vinden, maar daar hebben we dijken voor gebouwd.
Een maand geleden was ik 12 dagen op Gran Canaria, een bijzonder mooi eiland, mooie temperaturen, weinig neerslag. Het drinkwater wordt daar uit zee gehaald en is minder smakelijk als ons drinkwater. Je ziet daarom veel mensen met waterflesjes op straat. De natuur is niet zo groen als wij gewend zijn, de bergen zijn betoverend mooi met de begroeiing die daar bij hoort. Grote schijfcactussen moeten het weinige vocht opslaan in hun dikke vlezige ‘bladeren’.

water bewerkt

De-Uitdaging

 

In deze groep zit ik ook nog steeds na volle tevredenheid. We werken 4 keer per jaar aan een thema, dit keer is dat Nostalgie. Ik ben nog met dit thema bezig, het nadert de voltooiing. Nieuwsgierig naar onze quilts en verhalen, https://de-uitdaging.blogspot.nl/ is het adres. Volgend jaar bestaan we 10 jaar en gaan exposeren op de Handwerk en Quiltdagen in Nieuwegein. Diverse thema’s uit ons verleden zullen daar te zien zijn, zien we jullie daar dan ook?

Kaktus

 

December

Rest mij nog jullie fijne kerstdagen en een voorspoedig 2018 te wensen. Wat zal het komende jaar ons weer brengen?

 

Aart Schinkel

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.