Tot ziens in Alkmaar (7) Workshop: Bubbels met Hilda Wessels

Tot ziens in Alkmaar (7) Workshop: Bubbels met Hilda Wessels

Volgend jaar viert het Quiltersgilde haar 35 jarig bestaan en bij een feest horen bubbels! Dat hoeven echter niet altijd champagnebubbels te zijn. In quilts worden bubbels toegepast bij het doorpitten (quilten) en als motief. Maar wist je dat er ook bubbel-quilts bestaan?Vanwege het jubileum is het thema voor de Tentoonstelling van Miniatuurquilts 2018 BUBBELS. In  Quiltnieuws 132 werden de leden al opgeroepen om een quiltje in te sturen. De regio en de lokatie zijn nog niet bekend op dit moment.
Je kunt een quiltje maken in jouw favoriete stijl met als enige eis een maximale omtrek van 200 centimeter. Ook de vorm is vrij. Maximaal kun je drie quilts inzenden en er is geen selectie.Wil je kans maken om met je quilt op de poster en boekenlegger te staan, stuur je quilt dan uiterlijk 16 augustus 2017 naar: Wilma Takkenkamp, Archimedeslaan 28, 1433 MG Kudelstaart.

Workshop BUBBELS Miniatuurquilts 2018 Tijdens Sunday Schoolhouse in Alkmaar


Voor de mensen die nog niet weten wat zij met dit thema kunnen doen en alle andere geïnteresseerden, is de volgende workshop een mogelijkheid.
Hilda Wessels uit Zeewolde geeft op zondag 10 september a.s. een workshop om je op weg te helpen met het thema Bubbels. Als jij denkt: ‘Ja, leuk! Maar hoe begin ik?’ dan biedt deze workshop een geweldige mogelijkheid om met uw eigen restjes een start te maken. Kosten van deze workshop zijn afhankelijk van de gebruikte materialen.


Hilda Wessels is een van de bloggers van het Quiltersgilde en volgt momenteel de 2 jarige opleiding Quilten Speciaal 14 van het Quiltersgilde

Gerty van Oene


Comments

comments

Pin It on Pinterest

Shares
X