Tentoonstelling van Miniatuurquilts met veel variatie!

Tentoonstelling van Miniatuurquilts met veel variatie!

Er zal dit jaar op de Tentoonstelling van Miniatuurquilts veel variatie te zien zijn.

 

Er zijn heel veel quiltjes met het thema Sterren en daarnaast een groot aantal quilts met uiteenlopende onderwerpen. Opvallend is het aantal groepsinzendingen. Blijkbaar heeft het thema veel quiltgroepen en bee’s geïnspireerd om gezamenlijk iets te maken en in te sturen. We hebben van zeker 6 groepen verzoeken in die richting gekregen. De organisatie van de tentoonstelling heeft de Movie Stars uit Almere uitgenodigd een groepsinzending te doen. Een quiltgroep met een dergelijke naam, kan natuurlijk niet ontbreken op deze tentoonstelling. Elk jaar maakt quiltgroep de Movie Stars een groepsquiltje voor de tentoonstelling van miniatuurquilts. Deze zullen nu allemaal bij elkaar te zien zijn. Tevens heeft elk lid van de groep een eigen quiltje ingezonden voor de tentoonstelling.

 

 

 

EQA tentoonstelling uit Birmingham

 

Voor het 3e achtereenvolgende jaar zullen de quiltjes van de EQA tentoonstelling uit Birmingham bij ons te zien zijn. Het thema van de inzendingen dit keer is “De groeten uit…….!” De quiltjes zien er uit als prentbriefkaarten.  Zelfs met postzegel en al! Alle 17 landen zijn te zien, met 16 inzendingen van Nederland.

 

Stash-Exchange van de EQA.

 

Als klap op de vuurpijl hebben we de primeur van de tentoonstelling Stash-Exchange van de EQA. Een bijzondere samenwerking tussen 3 landen, die een tentoonstelling van 60 quiltjes vormen. Voor Nederland doen er 20 quilters mee. Marijke van Welzen schreef er eerder dit jaar een blogje over. Dit bericht kun je hier nog eens lezen.

 

Al met al is er op de Tentoonstelling van Miniatuurquilts in Dalfsen heel veel te zien. Daarnaast is er ook een aantal workshops en 2 winkels om je voorraad aan te vullen.

 

De Tentoonstelling is op 30-31 maart en 1 april (dit is geen grapje!) van 10.00 uur ’s morgens tot 17.00 uur ’s middags in Trefkoele+ in Dalfsen.

 

We hopen jullie daar allemaal te mogen verwelkomen!

Groet, Marina.


Comments

comments

Pin It on Pinterest

Shares
X