Tentoonstelling van Miniatuurquilts in 2021

Tentoonstelling van Miniatuurquilts in 2021

14 maart 2020

Het jaar is nog maar net begonnen en we kijken al vooruit naar 2021! Naar april 2021 om precies te zijn. Dan is er namelijk weer een Tentoonstelling van Miniatuurquilts. Dat is meer dan een jaar voor ons. Maar als je iets moois wilt organiseren, moet je er bijtijds mee beginnen.

Thema

Het thema van de tentoonstelling is ‘Over de top’. Daar gaan heel veel quiltsters vast en zeker weer wat moois van maken. Dat vind ik altijd heel bijzonder aan een thema. Het zet mensen aan het denken en wat er dan voor een verscheidenheid uit komt, is altijd zo verrassend. Ik kan mij daar nu al op verheugen!

Aanmeldingsformulier

Het aanmeldingsformulier  voor jouw quilt  is hier te downloaden.
Hier alvast de maten waar het quiltje aan moet voldoen: 50×50 cm, 40×60 cm, 30×70 cm of een andere maat, zolang de omtrek maximaal 200 cm is.

De quilt moet aan de achterzijde voorzien zijn van een ophangtunnel van minimaal 5 cm breed en een label met je naam en lidnummer.

Posterquiltje

Wil je kans maken dat jouw quilt het beeldmerk van deze tentoonstelling wordt? Stuur dan je quiltje op naar Tentoonstellingscommissie, Colijnweg 8, 8251 PK Dronten. Je quiltje moet uiterlijk 1 augustus 2020 daar op de mat liggen.

 

Vriendelijke groeten, Marina Brito de Campos


Comments

comments

X