De zon schijnt voor de Tentoonstelling van Miniatuurquilts!

De zon schijnt voor de Tentoonstelling van Miniatuurquilts!

Het wordt deze week mooi weer voor de Tentoonstelling van Miniatuurquilts! Woensdag een graad of 16. Prima temperatuur om een tentoonstelling op te bouwen. Donderdag wordt het zonnig en fantastisch voorjaarsweer! Prima weer om naar Dalfsen te gaan om de tentoonstelling te bezoeken. En om daarna misschien even in de omgeving te wandelen? Het is er erg mooi en er zijn wandelroutes uitgezet langs landgoederen en zelfs een kasteel!

 

 

Er is veel te zien

Maar ook op vrijdag en zaterdag is het goed weer voor de tentoonstelling. Er is veel te zien, workshops om aan deel te nemen, een demonstratie van mini eye spy quiltblok, een restaurant, boeken om door te bladeren en het Quiltcafe om met een vriendin of kennis een quiltwerkje ter hand te nemen.

 

 

Ik ben alvast mijn koffer aan het inpakken, want het is een volle week. Eerst dinsdag een dag op mijn kleindochter passen en woensdag morgen heel vroeg in de auto op weg om de tentoonstelling op te bouwen. En donderdag is het zover! Ik heb er heel veel zin in! Tot ziens, in Dalfsen!

 

Groet, Marina.


Comments

comments

Pin It on Pinterest

Shares
X