Tentoonstelling van Miniatuur Quilts 2018- de poster

Tentoonstelling van Miniatuur Quilts 2018- de poster

Poster en button voor Bubbels


Nu het quiltseizoen zo lekker onderweg is, is het tijd voor  nieuws over de Tentoonstelling voor Miniatuurquilts 2018.
De termijn voor het inzenden van een quilt voor de poster en boekenlegger ligt al lang tijd achter ons. Tijd dus om bekend te maken welke quilt het is geworden.
De naam van de quilt is “Het Moet kunnen” en hij is gemaakt door Lia Meiborg. De quilt heeft in Alkmaar al in de informatiestand van het Quiltersgilde gehangen.
Op de Handwerk en Quiltdagen  in Nieuwegein worden  de poster en de  boekenleggers gepresenteerd. Kom dus even een boekenlegger ophalen.

Het Moet kunnen gemaakt door Lia Meiborg

 

Onze fotograaf, Leny de Jong heeft de foto’s gemaakt. En dit is de boekenlegger. De poster staat boven het blogbericht op de homepagina.

Boekenlegger Miniatuurquilt 2018 Het Moet kunnen
boekenlegger Miniatuurquilt 2018

 

Natuurlijk is er van deze quilt ook een button gemaakt, die je kunt downloaden en op je eigen blog kunt plaatsen.
Deze button is HIER te vinden.

Locatie Apeldoorn


We gaan dit jaar naar Apeldoorn, naar Dok Zuid.
Een mooie moderne locatie, waar we samen weer een mooie tentoonstelling gaan maken.
We roepen alle leden op een quiltje in te sturen. Het thema van de tentoonstelling is “BUBBELS”. Een feestelijk thema om het jubileum jaar van het Quiltersgilde luister bij te zetten.

Insturen van quilts kan tot 1 maart 2018. Maar  quiltjes kunnen ook ingeleverd worden op beurzen in de stand van het Quiltergilde en, als je toevallig in de buurt woont, ook op de opbouwdag in Dok Zuid in Apeldoorn. Stuur in dat laatste geval wel vooraf het aanmeldingsformulier naar Wilma Tackenkamp, zodat we weten hoeveel quiltjes we kunnen  gaan ophangen.
Ik vind de Tentoonstelling van Miniatuurquilts altijd een heel bijzonder evenement. De ingezonden quiltjes zijn stuk voor stuk kunstwerkjes en altijd zo verrassend. De uitwerking van het thema levert de prachtigste en vaak onverwachte invalshoeken  op.

Buiten het thema kun je ook inzenden Dat alles maakt het tot een heel laagdrempelig evenement. Alle quiltjes worden tentoongesteld.
Heb je nog nooit een quiltje ingestuurd? Schuif je koud water vrees aan de kant en DOE MEE !

Het Aanmeldingsformulier Tentoonstelling van Miniatuurquilts is hier te downloaden en  moet samen met het quiltje worden ingestuurd. En als je meerdere quiltjes instuurt (maximaal 3) dan voor ieder quiltje een aanmeldformulier

 

Wil je meedoen, maar ben je nog geen lid van het Quiltersgilde? Hier vind je alle benodigde informatie om mee te kunnen doen.

Hartelijke groet, Marina.


Comments

comments

X