Shoppen in de Lebuinuskerk, Winkel Woensdag

Shoppen in de Lebuinuskerk, Winkel Woensdag

De komende weken gaan we aandacht besteden aan de winkels die in Deventer komen te staan tijdens de Algemene Tentoonstelling. Want we kunnen straks naar hartelust shoppen in de Lebuinuskerk! Er zijn een aantal winkels die ook een workshop organiseren. Dat kun je hier lezen. In dit bericht stond de hele lijst van winkels die straks in de winkelstraat in de Lebuinuskerk staan. Voor de winkel woensdag serie wordt de rij geopend door Cordi Atelier en Atelier Hartendief.

Shoppen bij: Cordi Atelier


Ben je op zoek naar een speciaal stofje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een klein overzicht van onze nieuwste stoffen. Heb je vragen neem gerust contact op. We nemen graag iets voor je mee naar Deventer.Zie jullie graag in Deventer! We verzorgen ook een workshop met de Yazzii bag. Lees alle informatie hier.

Anni Dijkstra  

www.cordiatelier.nl

 

Shoppen bij: Atelier Hartendief
Eén stand voor atelier Hartendief en het tijdschrift ‘het Klossie’.Hartendief met quiltbenodigdheden, pakketten en heeel veeel stofjes!Het Klossie met alle tot nu toe uitgegeven delen van het Klossie en de Klossiepatronen en met de allernieuwste Klossie deel 6 met het patroon van de Lovely Lily quilt van de Lily Challenge!Heb je iets speciaals nodig? Kijk op de website en geef door wat je wilt hebben en op welke dag, ik neem het voor je mee!

 

Tot in Deventer!

Marijke Tabak

www.atelierhartendief.nl

 

 


Comments

comments

X