Shoppen in de Lebuinuskerk, deel 6

Shoppen in de Lebuinuskerk, deel 6

De weken in de aanloop naar de Algemene Tentoonstelling gaan we aandacht besteden aan de winkels die in Deventer komen te staan. Want we kunnen straks naar hartelust shoppen in de Lebuinuskerk! Er zijn een aantal winkels die ook een workshop organiseren. Dat kun je hier lezen. In dit bericht stond de hele lijst van winkels die straks in de winkelstraat in de Lebuinuskerk staan. Er zijn inmiddels al 10 winkels aan het woord geweest! In deel 6 is het de beurt aan The Quilt Cottage en Hobby-Time.

Shoppen bij: The Quilt CottageSinds november 2015 zit The Quilt Cottage in het centrum van Winterswijk. De gezellige winkel met een groot assortiment aan quiltstoffen (3500 rollen stof!) wordt gedraaid door Gerda, Anita, Joke en Marie Anne, die met passie voor quilten en aandacht voor de gasten hun hobby vertegenwoordigen.

Als eigenaresse zal ook Tamara er alles aan doen om u te helpen met uw passie voor quilten. Zo worden er veel workshops en cursussen voor zowel de moderne als de klassieke quilter georganiseerd.  Ook zijn er regelmatig nieuwe producten in de winkel te vinden.In Deventer zal Gerlinde Dahlhaus, één van onze vaste lesgeefsters, u de werking van de x-blocks linialen laten zien. Deze set van drie linialen heeft eindeloos veel mogelijkheden. Zodra u de werking doorheeft, zult u zien dat u zelf ook ontwerpen kan. Hier kunt u er meer over lezen.

De stand zal een kleine weerspiegeling geven van wat er in onze winkel te koop is. Fat quarters van batik, Westfalen, klassieke Moda, pastelkleuren van Lynette Anderson, vrolijke Kaffe Fasset en nog veel meer prachtige stoffen kunt u tijdens de Algemene Tentoonstelling en natuurlijk in onze winkel vinden.Mocht u geïnteresseerd zijn in onze workshops, er liggen brochures voor het najaar voor u klaar. Zo komt Jeannette Evers met het leuke werkstuk de vier seizoenen, waar u ziet wat er met onder andere stylevil te maken is. Ook Fanny Eickelenboom komt naar Winterswijk voor de workshop Cathedral Twist en Russische Bloementuin.

Daarnaast komt Wil Fritsma voor een workshop machinaal quilten 1.  Ook komen Corrie Azink (kleurenleer, Kaleidoscoop), Gelinde Dahlhaus (tas maken, Chenille techniek en vouwwerk) en Heleni van Til (Kartonnage, diverse applicatie technieken en Broderie Perse) naar The Quilt Cottage om hun workshops te geven.


Met vriendelijke groet,
Tamara Overkamp
www.thequiltcottage.nl

 

Shoppen bij: Hobby-TimeHobby-Time is gevestigd aan de Marktstraat 8 in het centrum van Zeewolde, het geografische hart van Nederland. Bij Hobby-Time voor de deur is een grote parkeerplaats waar u GRATIS kunt parkeren.Hobby-Time heeft op de webshop en in de winkel een mooie collectie quilt-en patchworkstoffen en natuurlijk onze handige quiltstempels. Kleinvak en fournituren, een moderne collectie brei- en haakgarens, kralen en toebehoren, borduurstoffen en borduurgaren, Pixelhobby en Diamond Dotz.

Dat is nog niet alles. In de winkel verkopen wij ook teken en schildermaterialen, alles van Handletteren, lintjes, bandjes en kantjes, diverse soorten papier en karton e.v.a. leuke en handige artikelen.Zowel de webshop als de winkel worden gedreven door enthousiaste mensen. Advies en service staat hoog in het vaandel. De winkel is al 25 jaar succesvol en wij zorgen onvermoeibaar steeds weer voor vernieuwing.

Wij geven diverse workshops en demo’s. Wij staan ook op de Landelijke tentoonstelling van het het Quiltersgilde in de Lebuinuskerk in Deventer en daar zijn we erg blij mee.

Tijdens de tentoonstelling geven wij een workshop stempelen met de handige quiltstempels. Voor info: Zie de website van het Quiltersgilde (hier) en van Hobby-Time.

Wij hebben natuurlijk onze mooie nieuwe collectie kerststoffen bij ons en vele andere lieve, grappige, kleurrijke en sfeervolle quiltstoffen. Tevens komen wij met een paar nieuwe handige quiltstempels.

Kortom genoeg om voor naar deze super gezellige tentoonstelling te komen. Wij verheugen ons er op u te zien.

Hobby-Time Zeewolde

Groetjes Agnes

www.hobby-timewebshop.nl


Comments

comments

X