Shoppen in de Lebuinuskerk, deel 4

Shoppen in de Lebuinuskerk, deel 4

De weken in de aanloop naar de Algemene Tentoonstelling gaan we aandacht besteden aan de winkels die in Deventer komen te staan. Want we kunnen straks naar hartelust shoppen in de Lebuinuskerk! Er zijn een aantal winkels die ook een workshop organiseren. Dat kun je hier lezen. In dit bericht stond de hele lijst van winkels die straks in de winkelstraat in de Lebuinuskerk staan. In deel 4 is het de beurt aan Quiltpalace & De Wolmand en Quiltshop Vlijtig Liesje.

Shoppen bij: Quiltpalace & De Wolmand
Sinds 28 februari zitten we in een nieuw “jasje” in een prachtig groot nieuw pand in het schitterende landelijk gelegen dorp De Wijk. (Iets noordelijker dan Zwolle)Naast alle mooie quilt- en breispullen verkopen we nu ook naaimachines en longarmmachines. Ons motto: wij begrijpen wat quiltsters willen! U kunt bij ons voor en achter de winkel gratis parkeren. We hebben een mooie grote lesruimte en een uitgebreid lesprogramma voor zowel beginnende als gevorderde quiltsters. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Koffie en thee staat voor u klaar!Tijdens de Algemene Tentoonstelling in Deventer nemen we een Handiquilter mee. In onze stand zijn dagelijks demonstraties ‘werken met de Handiquilter’.


Met vriendelijke groet,

 

Gerda Stegeman

Quiltpalace & de Wolmand

Burg. Veenhovenplein 1B

7957 BA  DE WIJK

www.quiltpalace.nl

www.facebook.com/quiltpalace

www.quiltprinses.blogspot.nl

Shoppen bij: Quiltshop Vlijtig Liesje
Quiltshop Vlijtig Liesje brengt veel nieuws mee naar Deventer.De Hondjes quilt zal te bewonderen zijn, waarvan u nog steeds het gratis patroon kunt aanvragen. Verder brengen we veel mooie stoffen, nieuwe patronen en quiltpakketten mee. Kom gezellig langs, al is het maar om te profiteren van de aantrekkelijke beursaanbiedingen. Kunnen wij iets voor u meebrengen naar Deventer? Laat het ons weten via het contactformulier op www.quiltshopvlijtigliesje.nl.Wij geven op zaterdag 8 september een workshop in de Latijnse School: Schering en Inslag. Over deze workshop  kunt u hier alles lezen.

 

We zien u graag bij ons in de winkel tijdens de Algemene Tentoonstelling.

Hanneke Kwakkenbos

www.quiltshopvlijtigliesje.nl.


Comments

comments

X