Shoppen in de Lebuinuskerk, deel 2

Shoppen in de Lebuinuskerk, deel 2

De weken in de aanloop naar de Algemene Tentoonstelling gaan we aandacht besteden aan de winkels die in Deventer komen te staan. Want we kunnen straks naar hartelust shoppen in de Lebuinuskerk! Er zijn een aantal winkels die ook een workshop organiseren. Dat kun je hier lezen. In dit bericht stond de hele lijst van winkels die straks in de winkelstraat in de Lebuinuskerk staan. In deel 2 is het de beurt aan Elly Prins en Aljona, Patchwork en Quilten.

 

Shoppen bij: Elly Prins
Het is nu nog volop zomer, maar we kijken alweer uit naar de eerste beurs die in september voor de deur staat. We hebben een grote stand tijdens de tentoonstelling van het quiltersgilde. We nemen dan ook veel dubbelbrede stoffen, garens en tussenvulling mee. U kunt eventueel alvast een bestelling doen voor stof of tussenvulling dan nemen we dat zo ie zo voor u mee.

 Ook zijn we gespecialiseerd in het machinaal quilten en hebben daar nu een mooie sortering linialen voor.
We zorgen ervoor dat het zeer de moeite waard wordt om een bezoek te brengen aan de Algemene tentoonstelling.

 


Met vriendelijke groet, 
Elly Prins
Elly Prins Machine Quilting

WWW.MACHINEQUILTING.NL
info@machinequilting.nl
0031-(0)793616020

Rokkeveenseweg 44B
2712 XZ Zoetermeer

 

Shoppen bij: Aljona, Patchwork en Quilten
Aljona, Patchwork en Quilten bevindt zich in het hart van Schagen en biedt u een gezellige sfeer met een grote keus van kleurrijke moderne en klassieke quiltstoffen, patronen, boeken en quilt benodigdheden. Aljona en Jacqueline delen graag hun ervaring met u en geven advies op naai- en quiltgebied.

We hebben nog steeds veel naaifournituren als lint, kant, knopen, ritsen etc. op voorraad.
Heeft u een klos quilt- of siergarens nodig? Dan kunt u kiezen uit vol assortiment Wonderfil of Mettler, YLI, Superior threads.

       

We zijn ook erg trots op onze zonnige les- en expositieruimte. Hier kunt u quiltlessen volgen of onder het genot van een kop koffie/thee één van vele quiltboeken doorbladeren.

Regelmatig hebben we exposities met werk van onze klanten en bekende quilters wat heel vaak een grote inspiratiebron is voor de bezoekers.

Heeft u een quilttop liggen die maar niet af komt en vindt u het lastig en zwaar om hem zelf te sandwichen en/of doorquilten? Breng hem dan naar onze Longarm Quiltservice. We bespreken eerst alle wensen en mogelijkheden en maken het meest bijpassende ontwerp.

 

Wilt u zelf uw eigen quilt op een longarm-machine quilten? Dat kan ook onder de begeleiding in onze quiltstudio.

We staan voor kwaliteit in onze lessen, passie voor onze stoffen en liefde voor de gemaakte quilts.

We verzorgen ook een workshop over verschillende manieren om je quilt af te biezen in de Lebuinuskerk. Lees alle informatie hier.

Groeten uit Schagen,

Aljona en Jacqueline

www.aljona.nl


Comments

comments

X